”Skøjte-Finn” sørger for isen

Foto: Skive Kommune
NYHEDER:

Skives skøjtebane er snart klar til den nye sæson. Køleelementerne er lagt ud og forbundet, og Finn Stilling er begyndt at vande banen for at få gang i noget isdannelse.

Finn er som vanligt nøglepersonen, når det gælder skøjtebanen. Han har været med i mange år, og han brænder virkelig for den bane.

Det er ikke noget otte til fire job. Faktisk har Finn været oppe siden kl. 1.00 i nat og vande skøjtebanen, og han føler sig efterhånden også lidt brugt, nu hvor klokken er blevet omkring 9 om formiddagen. Det er et dedikeret menneske, der gør sådan, og så forstår man, hvorfor Finn Stilling i folkemunde kaldes ”Skøjte-Finn”.

Når isen først er tyk nok til, at skøjteløberne kan komme banen, sliber Finn den tre gange om dagen med sin kære zamboni, en is-slibemaskine, der holder isen jævn og glat.

Har mange kasketter
Finn passer skøjtebanen fire måneder om året, fra november til april. Når det bliver forår, lægger han den varme hue på hylden og tager en ny arbejdskasket på, for så skal han nemlig ud og kontrollere Skive Kommunes legepladser.

Indimellem er han også pedel på musikskolen i Skive, hvor han både passer skolens ventilationsanlæg og kører ud med musikinstrumenter eller mobilscenen til diverse arrangementer.

Ved siden af skøjtebanen, legepladserne og musikskolen, har Finn Stilling tilmed ansvaret for springvandet og vandrenden i Skive bys gågade.

Med de mange forskellige kasketter at vælge imellem, kan man roligt sige, at Finn Stilling er stærkt lokalt engageret gennem sit varierende arbejde.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
11. december 2019, 09:00
Den sidste lille gode gerning med hundeposen.
10. december 2019, 15:00
Undgå microplast i naturen.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
9. december 2019, 11:00
Joan Sunesen er receptionist hos Thy-Mors Energi. Hun er også en aktiv arbejdsmiljørepræsentant i virksomheden.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring