Ny bestyrelsesformand i spidsen for KCL

Foto: KCL
NYHEDER:

Der har netop været afholdt årsmøde i Den Erhvervsdrivende Fond Kulturcenter Limfjord hvor årsrapporten for 2017 blev godkendt. Resultatopgørelsen for 2017 viser et overskud før skat på 521.000 kroner, og fondens balance pr. 31. december 2017 udviser samtidig en egenkapital på 4.986.000.

Meget er lykkedes i 2017. Blandt andet satte KCL igen besøgsrekord med hele 507.917 gæster.

Årets resultat er påvirket ikke mindst af centrets 50 års jubilæum, der blev markeret over 10 dage i slutningen af august og begyndelsen af september.

Udskiftning på formandsposten
På det netop afholdte årsmøde i Den Erhvervsdrivende Fond Kulturcenter Limfjord gik selskabets formand gennem otte år, Torben Brandstrup af som formand grundet alder. Torben Brandstrup har siddet som formand for bestyrelsen siden Fonden blev etableret i kølvandet på konkursen tilbage i 2009. Brandstrup har en stor del af æren for centrets positive udvikling gennem de sidste otte år. Der har samtlige år været sorte tal på bundlinjen, og selv om formålet med KCL ikke i sig selv er at være overskudsgivende, så har det været vigtigt at sikre en sund økonomi, så centret kan overleve og agere i markedet – og samtidig skal der være tilstrækkelige midler til at vedligeholde og udvikle centret i de kommende år.

Efter årsmødet konstituerede bestyrelsen sig med Ann Østergaard som ny formand, og Bolette Dahl Pedersen indtræder i KCL’s bestyrelse som næstformand.

Ann Østergaard har været medlem af bestyrelsen siden Fonden blev etableret, så hun har de bedste forudsætninger for dels at fortsætte den positive linje – og samtidig bidrage til en fortsat udvikling af KCL til de fremtidige udfordringer.

De øvrige medlemmer af bestyrelsen er direktør Bertel Gantriis, borgmester Peder Christian Kirkegaard samt formand for Spar Vest Fonden, Niels Trærup.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk