Kom og hør om Skive Kommunes bygge- og anlægsopgaver 2017

BIG BLUE Skive 2040
foto: Skive Kommune
BIG BLUE Skive 2040
NYHEDER:

Så er det igen blevet tid til Skive Kommunes årlige orienteringsmøde for håndværkere, entreprenører og andre, der kan have interesse i opgaver i kommunalt regi.

Blandt emnerne er håndværkerliste og udbudspolitik samt en orientering fra Skive Kommune og Skive Vand om investeringsplaner samt anlægs- og vedligeholdelsesbudgetter for 2017.

Mødet holdes som fyraftensmøde onsdag den 1. februar i Den Blå Diamant – med efterfølgende traktement og mulighed for fri summen over bordene.

Håndværkerliste
Skiveegnens håndværkere har tidligere efterlyst, at der etableres en kommunal ”håndværkerliste”, som det kendes fra andre kommuner. En liste, som håndværkerne selv tilmelder sig og derved indgår i Teknisk Forvaltnings udvælgelse af entreprenører til mindre kommunale bygge- og anlægsopgaver. Og netop håndværkerlisten er et af emnerne ved orienteringsmødet, hvor Kirsten Hoffmeyer Novrup vil gennemgå formålet og anvendelsen.

Bygge- og anlægsprojekter 2017
Et andet af programpunkterne er Skive Kommunes udbudspolitik, der bliver gennemgået af drifts- og anlægschef Kim Hald, der også vil orientere om Skive Kommunes planlagte bygge- og anlægsprojekter i 2017. Aktuelle projekter fra Skive Vand vil blive gennemgået af Carsten Nygaard. På mødet vil der endvidere være oplæg om bl.a. renoveringsplaner for Gl. Skivehus v/Justus Clemmensen, etableringsplaner for Green Lab v/Steen Hintze samt gennemgang af BIG BLUE Skive 2040 v/Thomas Lindberg.

Tilmeld dig allerede nu
Det er gratis at deltage i mødet, men af hensyn til traktement og planlægning er tilmelding nødvendig til      

www.skiveet.nemtilmeld.dk senest 30. januar.      

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk