Global Goals Tour gæster endnu engang Skive

NYHEDER:

Søndag den 16. december kl. 12:30-13:00 besøger tryllekunstner Anders Møller Posthustorvet i Skive, hvor han leverer magisk underholdning i absolut topklasse, og med sin charmerende stil kan publikum glæde sig til et show fyldt med forbløffende magi blandet med en stor portion humor.

Anders skaber magi, der overrasker, underholder og ikke mindst fascinerer, og FNs 17 Verdensmål er den røde tråd gennem showet. Efter showet vil Anders holde trylleskole, hvor de første 100 børn og unge i Skive får et sæt af de flotte verdensmålstryllekort. Herefter lærer Anders børnene et utroligt trylletrick, som de kan gå hjem og imponere venner og familie med!

FNs Verdensmål skal være mere kendte på Skiveegnen
FNs 17 Verdensmål har vundet stor udbredelse, men i Danmark kender kun 16 % af borgerne til målene. Det vil Skive Kommune i samarbejde med kampagnen ’Danmark for Målene’ gøre noget ved, så verdensmålene bliver mere kendte hos borgerne i kommunen.

- FNs 17 Verdensmål repræsenterer meget af det vi allerede arbejder med på Skiveegnen. Bl.a. har vi gennem flere år arbejdet med grøn energi og RENT LIV. RENT LIV og FNs 17 Verdensmål passer naturligt sammen, da begge handler om at skabe sundhed og trivsel hos borgerne, udbrede grøn energi, fremme lokale fødevarer samt passe godt på vores natur, så vi også har det godt i fremtiden, fortæller borgmester i Skive Kommune, Peder Chr. Kirkegaard.

Temadage fra maj 2019
Julearrangementerne på Posthustorvet er kun en forsmag på Global Goals Touren, som for alvor tager fart fra maj 2019. I løbet af sommeren fra maj til september 2019 kommer touren forbi Skive 6 gange, hver med sit tema og verdensmål i fokus. Her kan kommunens borgere stifte bekendtskab med temaets verdensmål på en måde, som lægger op til aktivitet, læring og handling. Temaerne for de 6 arrangementer relaterer sig bl.a. til sundhed, genbrug, fødevarer, emballage, energi og natur. Lokale foreninger, forretninger m.fl. indbydes til at deltage og kan således bidrage med et lokalt fokus på verdensmålet og temaet.

Læs mere om julearrangementerne og temadagene på skive.dk/GGT og ggt.world

FAKTA

Danmark for Målene
Global Goals Tour blev kickstartet den 2. december på Posthustorvet med kendis-kokken Jesper Vollmer. Global Goals Tour er et initiativ under kampagnen DANMARK FOR MÅLENE. Initiativet har en mission om at udbrede FN’s 17 verdensmål til 2.000.000 danskere i 48 byer – herunder Skive – i løbet af 2019 på en nærværende og inddragende måde.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk