Carsten Kissmeyer på inspirationstur i Skive Sundhedshus

Foto: Skive Kommune
NYHEDER:

2. næstformand for regionsrådet Carsten Kissmeyer har den 4. juli været på rundtur i Skive Sundhedshus.

Det tværsektorielle samarbejde var i fokus, da Carsten Kissmeyer, 2. næstformand for regionsrådet, fik en rundtur i Skive Sundhedshus, hvor han bl.a. besøgte fertilitetsklinikken, Skive Kommunens Sundhedscenter og det tværsektorielle klinikfællesskab, hvor der samarbejdes om de nære tilbud til akut syge borgere.

-Her i Skive Sundhedshus har jeg set et godt eksempel på samarbejde mellem kommune og region, som både er til glæde for borgerne, der bruger tilbuddene, men som i høj grad også effektiviserer, fordi det tværgående samarbejde er mere effektivt end ved at arbejde hver for sig i de to systemer. Det jeg har set i dag er en inspiration for mig i forhold til måden, hvorpå vi kan bringe samarbejder op i gear, fortæller Carsten Kissmeyer, 2. næstformand for regionsrådet i Region Midtjylland. 

I Skive Sundhedshus er de praktiserende læger, hospitalsenheder og kommunale enheder nemlig samlet under samme tag, og sundhedspersonerne fra alle enheder samarbejder om at skabe gode forløb for borgerne i Skive Kommune. Her samles kræfterne på tværs af alle sektorer.

Borgmester Peder Christian Kirkegaard og daglig leder af kommunal genoptræning Niels B. Sørensen viste Carsten Kissmeyer rundt i Sundhedshuset, hvor der stod sundhedspersoner klar til at fortælle om deres projekter – og om deres erfaringer med at samarbejde tværsektorielt.

-Vi er stolte af vores Sundhedshus med baggrund i de gode kommunale og regionale tilbud der leveres i huset. Derfor viser vi også gerne Sundhedshuset frem og viser i praksis mange af de gode samarbejdsflader der allerede i dag er i mellem kommunen og regionen. Samtidig er det også et godt eksempel på, at regionale tilbud af høj kvalitet, sagtens kan være placeret uden for de store byer, fortæller borgmester Peder Christian Kirkegaard.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
1. april 2019, 10:00
45 danske virksomheder har siden tirsdag den 26. marts haft ekstra grund til at smile og dele highfives ud på kontoret.
16. april 2019, 15:00
Skive Kommune har længe ligget i den absolutte top, når det kommer til byggesagsbehandlingstid.
9. april 2019, 11:00
I påsken, fra den 13. april til den 22. april kl. 11.00-16.00, er der planlagt en skattejagt rundt på Borgen.
3. april 2019, 11:00
Fra den 2. til den 4. maj 2019 løber Skivemødet af stablen for anden gang.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring