Borgerinvolvering Banesti

Foto: Skive Kommune
NYHEDER:

Onsdag den 20. marts kl. 17.00 ved iskiosken på Havnevej i Skive tager by arkivar Niels Mortensen os på en guidet tur på de gamle togskinner, og fortæller om skinnernes tidligere funktion og historie.

Efter den guidede tur er der mulighed for at være med til at sætte de første streger på Banestiens fremtid frem til kl. 20.00. Skive Kommune håber, at du vil være med. Tilmelding er ikke nødvendig.


Historik:
I BigBlue bringer nye stier byen sammen og de gamle havnespor bliver en ny og rekreativ oplevelsesrute. Her skal der skabes forskellige oplevelsesrum langs og på de gamle skinner, og historien om banesporenes vigtige funktion skal fortælles så den ikke bliver glemt i den nye byudvikling. Skive Kommune har nogle idéer til banens fremtid, men hvad er dine?

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. september 2019, 15:40
Torsdag den 26. september 2019 kl. 17:00 afholdes der borgermøde om planerne og projektet for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive.
20. september 2019, 09:00
Tjek batterierne i lommelygten og sæt en brik i kalenderen den 4. oktober kl. 19-22. Her fylder Børnekulturnatten nemlig Skives mørklagte gader, torve og bygninger.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.
19. september 2019, 10:00
Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre servicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring