Black Friday slog alle rekorder på nettet

NYHEDER:

- Det viser helt friske tal fra den førende kortindløser i Danmark, Quickpay, der mandag er kommet med helt friske tal fra årets Black Friday, og den slår igen alle rekorder.

"Vi oplevede 45% flere transaktioner og en stigning på 32% på omsætningen ift. sidste Black Friday og 1500% flere transaktioner end en normal fredag", siger Direktør hos Quickpay Thomas Jensen., der var rigtig godt tilfreds med dagen:

"Det var ubetinget den vildeste dag i QuickPays 15 årige historie. Vi har sat rekorder på alle vores parametre. Over hele perioden snakker vi mange hundrede tusinde transaktioner og en omsætning som nærmer sig milliarden."

Julegavesalget eksploderede
Rigtig mange benytter Black Friday som kickstart til julegaveindkøbene hvor der er mange penge at spare.

Simone, som er ejer og stifter af Ovellie.dk, som sælger legetøj og børnetilbehør på nettet udtaler:

”Vi havde lige så mange ordrer Black Friday, som vi normalt har på en hel måned. Vi har generelt haft rigtig travlt de sidste par måneder, og har svært ved at holde de mest populære varer hjemme på hylderne. Men det er jo et luksusproblem.”

”Generelt er julesalget startet før, end det plejer her hos os. Jeg har indtryk af, at kunderne er før ude. Vi startede allerede i august med at pakke de første julegaver ind.”

Der bliver købt andet end julegaver
Selvom der bliver brugt rigtig mange penge på julegaver, så er der også mange, som finder plads i budgettet til andre ting:
"Medmindre folk bruger rigtig mange penge på deres julegaver, så er der faktisk mange der bruger Black Friday til at forny hjemmet også, og ser det som en god anledning til at spare penge på de lidt dyrere møbler. 

Vi solgte 10 gange så mange møbler, som på en normal dag hos os, så det er tydeligt at folk godt kan finde plads ved siden af julegavebudgettet til at købe noget til sig selv også. forny indretningen også", siger direktør hos online møbelbutikken Boboonline.dk

Fakta:
Boboonline.dk er en af landets ældste online møbelbutikker. Siden 2010 har de solgt møbler og boligtilbehør på nettet, og de sætter stor pris på den fantastiske nordiske indretnings stil. De har kontor i aalborg samt lager i Roslev ved Skive. 

Ovellie.dk er en dansk webshop, hvor du finder du et bredt udvalg af brands – kendte, som ukendte. Deres eksistens bygger på et interessant sortiment samt en højt prioriteret kundeservice. Ovellie.dk holder til i Roslev ved Skive.

Quickpay er af de største indløsere af betalinger fra de danske online butikker, og fungerer lidt ligesom en dankort terminal, bare på nettet. Quickpay håndterer mere end 2 mil. betalinger på nettet hver måned.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk