Ny direktør hos Fjordvejs Maskinfabrik a/s

Navnenyt:

Jeppe Bergmann Rasmussen er pr. 1. august. ansat som Adm. direktør på Fjordvejs Maskinfabrik A/S. Ansættelsen sker i forbindelse med et kommende generationsskifte i virksomheden.

Ejer Henry Knudsen Pedersen fortsætter i virksomheden som ejer og arbejdende bestyrelsesformand, hvor han fortsat vil tage sig af sine kernekunder, som han altid har gjort.

Jeppe har de sidste fem et halvt år været ansat på Fjordvejs Maskinfabrik A/S som salgskonsulent, hvor han har opereret på både det danske marked og på eksportmarkederne rundt om i verden. Herfra kender han virksomheden særdeles godt indefra.  Jeppe kommer tidligere fra en stilling som salgsdirektør hos Dan-Corn (nu Sukup Europe).

Jeppe kommer til at tage sig af den daglige ledelse i virksomheden og vil fortsætte den meget positive udvikling, som Fjordvejs Maskinfabrik er i nu. Både Jeppe og Henry ser rigtig mange muligheder for virksomheden - dette både inden for de områder man opererer i nu, men også nye markeder er yderst interessante.

”Vi har nogle rigtig gode, trofaste kunder i virksomheden, og vi er i et segment, der mere eller mindre konstant vokser og samtidig kan vi se, at vores maskiner og viden også kan bruges andre steder, end hvor vi sædvanligvis opererer” – udtaler Henry Knudsen Pedersen.

”Derfor skal virksomheden geares til fremtiden, og det bliver en spændende opgave, som vil skulle udføres sammen med de kompetente medarbejdere, der i forvejen er i virksomheden”, siger Jeppe Bergmann Rasmussen.

Både Henry Knudsen Pedersen og Jeppe Bergmann Rasmussen ser frem til det fremtidige samarbejde, hvor de hver især har fået en ny ”kasket” på. I løbet af det næste års tid vil Jeppe desuden indtræde i ejerkredsen af Fjordvejs Maskinfabrik A/S.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk