Skovindgangen til Skive Festival bevares

Foto: Skive Festival
Musik:

Sidste år valgte Skive Festival bestyrelsen at foretage en opsigtsvækkende ændring på festivalen, ved at lave ny indgang igennem Krabbesholm Skov, via Svanedamssøen, til festivalen. I mange år har festivalgæsterne gået langs havnevejen til festival, men nu er det altså et minde blot.

Talskvinde Charlotte Danefeld fortæller: ”Vi skal ærligt indrømme, at det var en dyr løsning for os, men det var samtidigt også en vigtig løsning. Derfor har det været oppe til overvejelse flere gange i indeværende sæson, hvorvidt vi havde økonomi til at bibeholde den. Men resultat blev en rigtig fin løsning, foreslået af festivalens nye pladsansvarlige Jakob Gudiksen. I år vil gæsterne altså igen kunne nyde den smukke rute igennem skoven til festivalen, som vel at mærke er kortere end havnevejen. Inden det bliver skumring, og mørket falder på, vil indgangen igennem skoven blive lukket, og havnevejen blive lukket op i stedet. Med denne løsning sparer vi over 100.000 kr. i belysning, opsætning og el. Vi kunne alligevel se sidste år, at når folk vil hjem, så vil de via havnevejen, og på dette tidspunkt af aftenen, kan det ikke betale sig at diskutere.

Vi beholder indgangen fordi der er vigtigt for os, at tage udgang i det stedsspecifikke og de styrkeforhold vi som festival har, ved at ligge på stranden og i skoven. Hertil tilsætter vi lidt kulturelt drys på naturen, for der vil igen i år være kulturelle aktiviteter i skoven, hvor bl.a. Skive Bibliotek, Skive Musikskole, Museerne, Ørslevkloster, kunstnere, uddannelsesstederne og mange andre vil holde til.

Vejen fra Violvej vil være som den altid har været, og herfra er der stadig adgang til festivalen. Men fra havnevejens side, skal alle gæster, undtaget de med ærinde på havnen, eks. bådejere, skal gå igennem skoven. Nede ved havnen, vil der være mulighed for at gæster med ærinde på havnen vil kunne komme ind til festivalen direkte derfra.”

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. juli 2019, 09:00
Lørdag den 17. august 2019 fylder Thise Friskole 40 år, og det skal fejres med en dag fyldt med aktiviteter.
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
24. juni 2019, 15:00
Musikmejeriet præsenterer en festival for alle - Den Rådne Banan Festival 2019.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring