Skive Sangskriver Festival 2018 - Mads Langer Prisen

Foto: SVANEN
Musik:

En stolt, glad og totalt overrasket Nadja Broholm fik torsdag 20. september kl. 20 overrakt Skive Sangskriver Festival 2018's talentpris Mads Langer Prisen efter en smuk og velspillet koncert på Kulturhusbåden SVANEN i Skive Havn.

Prisen bestod af en lille figur og gives til en ung og lovende sangskriver for godt musikerskab, fornem teknik og en åben og ansvarlig attitude.

Koncerten var et led i Skive Sangskriver Festival, som løber over dagene 18. - 21. september, og her på 3. dagen var der foruden aftenens kvindelige solist workshop og viseaften med den nordjyske troubadour Anders Mikkelsen.

De føreste 2 dage har ligeledes budt på fine workshops og koncerter, tirsdag med bysbarnet Michael Hamilton og Luca Sophia Krohn fra Svendborg og onsdag med Maria Elizabeth, Karen Sangvin og Inge-Line Kuhr-Brasen.

Festivalen har således haft besøg af både lokale, danske og internationale kunstnere og instruktører og kan prale af en besætning på 2/3 kvinder.

“Der er et generelt problem med for få kvinder på den danske musikscene” forklarer Iben Barnwell, som sammen med Michael Hamilton fik ideen til sangskriverfestivalen sidste år “ så det er noget, vi faktisk meget stolte af!”

Festivalen afsluttes i dag med workshop kl. 15 med Brett Perkins, som er fra USA og ophavsmand til Copenhagen Songwriters Festival siden 2008.

I aften er der igen Åben Scene, og som en ekstra gestus lægger Christian fra Hem vejen forbi med et par sange kl. 20. Det er altsammen GRATIS!

Tilmelding til workshop kan ske til Svanemor Iben Barnwell 23 65 50 55.

Festivalen er støttet af Skive Kommune, Kultur&Fritid, og gentages i 2020.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
9. oktober 2018, 09:30
Sverrigsvej, Færøvej og Islandsvej spærres for gennemkørsel fra onsdag d. 17. oktober til søndag d. 21. oktober
15. oktober 2018, 08:00
Fredag aften den 19. oktober kl. 18.00-21.00 holdes det efterhånden klassiske Halloween, hvor Borgen viser sig frem fra sin mest uhyggelige side.
10. oktober 2018, 08:00
Det blev Lidl på Marius Jensens Vej i Skive, der løb med titlen som Danmarks bedste mejeriafdeling indenfor discount, da Landbrug & Fødevarer i går uddelte årets Mejeripris.
11. oktober 2018, 15:00
Skive Forenede Håndboldklubber inviterer i samarbejde med Kvickly, Skive, til Kvickly Bingo Show med Team Banko-Carl.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring