Skive Festival rykker festivalen en uge frem

Foto: Jan Sand
Musik:

Næste år kan man se frem til at feste løs på Strandtangen i Pinsen, hvormed det er anden weekend i juni og ikke første weekend, som det traditionelt er. Og det er der et par helt særlige årsager til:

”Først og fremmest vil vi gerne skrue lidt op for niveauet musikalsk, og i 2019, har et helt særligt musikalsk navn ønsket at spille Skive Festival, men har ikke kunnet få tournéen til at passe, så vejen kunne lægges forbi Skive første weekend i juni. Vi glæder os sindssygt meget til at kunne præsentere denne booking, men må desværre vente helt til december jævnfør kontrakten”, lyder det fra bookingansvarlig Michael Eiskjær. ”Med præsentationen af dette navn i december, så er vi på vej i den rigtige retning i vores udvikling, som foruden fokus på pladsopbygningen, selvfølgelig også skal udvikles på det musikalske.”

Den anden årsag er Pinsen, som åbner op for flere muligheder, pga. den ekstra fridag. Det betyder, vi kan byde vores gæster velkommen på dage uden arbejdsdage næste dag, som kan være lidt af en festdræber for nogle. Herforuden har markedet forandret sig, og det betyder, at Skive Festival må følge udviklingen, for ikke at miste terræn.

Skive Festival 2018 med stor succes
Resultatet af årets festival er endnu uvist, men det er sikkert og vist at resultatet er positivt. ”Vi ser i år en fremdrift, som vi ikke har set de seneste 6 år, og det er resultatet af hårdt arbejde, omkostningsstyring, fornuftigt salg og udvikling af festivalen generelt”, udtaler PR ansvarlig Charlotte Danefeld. ”Vi er fortrøstningsfulde og forventer, at i år er første år siden 2009, vi kan udlodde overskud, som i og for sig er den fundamentale mening med at drive Skive Festival.”

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
21. november 2019, 15:30
De danske børnefamilier har fået øjnene op for feriecentret på Mors, der har igangsat de største investeringer i ti år. Med den kommene investering på 13 mio. kroner, er der investeret godt 20 mio. kroner de sidste par år.
22. november 2019, 11:00
Dagbladet Børsen har kåret 15 gazellevirksomheder i Skive kommune hvoraf 11 er nye på listen.
22. november 2019, 09:00
Skøjtebanen i Skive er ved at blive gjort klar til, at vi kan komme ud og skøjte på den, og det er Finn, der sørger for, at isen holder.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring