Skive Festival rykker festivalen en uge frem

Foto: Jan Sand
Musik:

Næste år kan man se frem til at feste løs på Strandtangen i Pinsen, hvormed det er anden weekend i juni og ikke første weekend, som det traditionelt er. Og det er der et par helt særlige årsager til:

”Først og fremmest vil vi gerne skrue lidt op for niveauet musikalsk, og i 2019, har et helt særligt musikalsk navn ønsket at spille Skive Festival, men har ikke kunnet få tournéen til at passe, så vejen kunne lægges forbi Skive første weekend i juni. Vi glæder os sindssygt meget til at kunne præsentere denne booking, men må desværre vente helt til december jævnfør kontrakten”, lyder det fra bookingansvarlig Michael Eiskjær. ”Med præsentationen af dette navn i december, så er vi på vej i den rigtige retning i vores udvikling, som foruden fokus på pladsopbygningen, selvfølgelig også skal udvikles på det musikalske.”

Den anden årsag er Pinsen, som åbner op for flere muligheder, pga. den ekstra fridag. Det betyder, vi kan byde vores gæster velkommen på dage uden arbejdsdage næste dag, som kan være lidt af en festdræber for nogle. Herforuden har markedet forandret sig, og det betyder, at Skive Festival må følge udviklingen, for ikke at miste terræn.

Skive Festival 2018 med stor succes
Resultatet af årets festival er endnu uvist, men det er sikkert og vist at resultatet er positivt. ”Vi ser i år en fremdrift, som vi ikke har set de seneste 6 år, og det er resultatet af hårdt arbejde, omkostningsstyring, fornuftigt salg og udvikling af festivalen generelt”, udtaler PR ansvarlig Charlotte Danefeld. ”Vi er fortrøstningsfulde og forventer, at i år er første år siden 2009, vi kan udlodde overskud, som i og for sig er den fundamentale mening med at drive Skive Festival.”

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring