Skive Festival er igen at spotte på verdensranglisten

Foto: Skive Festival
Musik:

I 2016 var Skive Festival nr. 150 på verdensplan og i 2017 holder den lokale festival næsten sin placering på 177. pladsen, på den officielle verdensrangliste Festival Insight.

Skive Festival bliver bl.a. bemærket internationalt i forhold til sin CSR profil, hvor festivalen tager et socialt og samfundsmæssigt ansvar. Tidligere år har festivalen haft samarbejder med eks. hjemløse, og alle år har alle hjælpende foreninger fået penge til klubkassen. Herforuden arbejder festivalen tæt sammen med lokale skoler, virksomheder og kommunen.

Talskvinde Charlotte Danefeld udtaler: ”Vi er stolte af igen at være med i verdenseliten, og sætter pris på det så længe det varer”. Det er for meget forlangt af en efterhånden lokal festival fortsat at skulle være med i placeringerne. Men vi er glade for, at man fra international side har bemærket vores lokale engagement overfor eks. Big Blue og Rent Liv. Vi har i en årrække arbejdet målrettet på at massere begge brands aktivt ind i festivalen, og det er både lykkes og skal også aktiveres yderligere fremadrettet.”

I 2017 tog de to store scener navneskifte til henholdsvis Big Blue og Little Green i henhold til Big Blue visionen og Skive bys grønne profil som energiby.

Charlotte Danefeld fortsætter: ”Vi kunne godt ønske os, at man fra lokal hånd satte lidt mere pris på festivalens måde at omfavne byen på, og investerede i festivalen, så den igen kan vokse sig til at blive en regional eller national festival. Som det ser ud nu, får vi afslag fra fondene på vores udviklingsprojekter, så vi må fortsætte på det niveau vi nu kan. Men taberne i den sidste ende bliver gæsterne og Skive by, for byen mister et brand, der efterhånden drukner i konkurrencen på det danske marked. Det skal dog ikke forhindre os i at lave en fed fest igen og igen hvert år, men det bliver på andre udviklingsmæssige vilkår end vi havde håbet på.”

På dansk jord er Skive Festival kun slået af Northside, Tinderbox, Smukfest og Roskilde.

Link til listen: https://www.festivalinsights.com/festival-250-2017/

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. september 2019, 15:00
Den 1. oktober starter gruppeforløb for voksne med symptomer på angst og/eller depression.
17. september 2019, 09:00
Falengreen A/S tilbagekalder First Price Ice Tea med Ferskensmag 5x250ml., da der er konstateret vækst af mug/skimmel i dele af partiet.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.
16. september 2019, 15:40
Der etableres omkørsel ad Bjørnevej – Væselvej og Oddervej.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring