Skive Festival 2018 er klar til billetsalg og nye navne

Foto: Skive Festival
Musik:

Fredag 29. september skydes billetsalget til Skive Festival 2018 i gang.

Endnu engang foregår det som et Early Bird salg, hvilket betyder, at man den første dag kan købe billetter til reduceret pris, men kun denne ene dag. Sidste år var det en stor succes for Skive Festival, som allerede første dag solgte over 4000 billetter, blot denne ene dag.

Det er også fredag, festivalen løfter sløret for et par af de kunstnere, der skal spille på festivalen i 2018. Booker Michael Eiskjær udtaler: - Vi lægger igen vægt på at ramme en så bred målgruppe som muligt, hvilket vi har haft succes med de forgangne år. Vores målgruppe strækker sig lige fra de unge i skolealderen, til de lidt ældre, som har været med os en del år. Vi har derfor en stor opgave med at tilfredsstille mange forskellige segmenter, og vi gør vores bedste. Vi går derfor også i salg, med tre navne, som repræsenterer vores brede målgruppe. Der er tale om et udenlandsk navn for de lidt ældre, et nyt og spændende navn for de yngre, samt noget godt nationalt rock, som har fået meget ros i 2017. Vi glæder os til at præsentere de tre, men husk på – at det er kun begyndelsen, der er mange flere navne på vej, som vil blive offentliggjort løbende.

Festivalen 2017 var rundt regnet en succes, med en stigning på ca. 15 procent i både billetsalg og konsum på pladsen. Samtidig havde festivalen i år flere frivilligt hjælpende foreninger, hvilket betyder, at mange klubkasser har fået et tilskud fra Skive Festival.  Faktisk er tilskuddet til de hjælpende foreninger både en væsentlig stor post i festivalens økonomi, men også noget festivalledelsen er stolte af.

Formand Klaus Sørensen udtaler; - Bidraget til klubkasserne, er jo i og for sig meningen med hele festivalen. Selvfølgelig er det primære formål at skabe en stor begivenhed for egnens musikelskere, men det grundlæggende formål med at stable Skive Festival på benene er, at støtte egnens foreninger og klubber.

Festivalen har i år fokuseret på at øge oplevelsen og højne pladsopbygningen, og det vil også være dette fokus festivalen har for 2018 afviklingen.

Fra og med midnat imellem torsdag 28. september og fredag 29. september kan du købe din Skive Festival 2018 billet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring