Sidste navne til plakaten!... næsten

Foto: Skive Festival / Rent Liv
Musik:

For programmet er 99 procent på plads, men festivalen trækker spændingen en lille tand mere og gemmer et par overraskelser til senere.

Denne uges offentliggørelser står på en kendt DJ, to kunstnere for de unge og et kult rockband.

Det er nemlig KATO, Sleiman, Page Four og Red Warshawa der netop er blevet tilføjet Skive Festivals program, som nu altså næsten er færdiglagt.

KATO, Page Four og Red Warshawa har tidligere gæstet festivalen, imens Sleiman er et af de nye skud på stammen på den danske musikscene.

PR ansvarlig Charlotte Danefeld udtaler: Igen har vi KATO med, for vi ved, han fyrer den fest af vores gæster gerne vil have sidst på aftenen med hans mange radiohits, og han gør det fremragende. Desuden var teenagepigerne helt vilde med Page Four sidste år, og Red Warshawa har væltet Rolinu mere end én gang med deres kult optræden, hvor man altid kommer derfra godt underholdt og nogle måske endda lettere chokeret på den sjove måde. Sleiman skal man holde øje med, en af Danmarks nye rappere, der stormer frem lige p.t., og han er i år med på festivalen på scenen i skoven, som får nyt navn om et par uger.

Inden måneden er omme offentliggør festivalen, hvilke tiltag der er gjort for at skærpe profilen. Disse tiltag indebærer navneforandringer og tilføjelser af navne alle steder på pladsen, lige med undtagelse af festivalens eget navn.

Dansktop Torsdag tegner til at blive en succes, og allerede 4 måneder inden festivalen, kan man melde næsten udsolgt på dagsbillet til Dansktop Torsdag inklusiv stegt flæsk. Så skal du sikre dig en plads til stegt flæsk med panorama udsigt til fjorden til den ene side og Store Scene og bøgeskoven til den anden side, så er det ved at være sidste chance. Billetter kan købes på festivalens hjemmeside.

Primo marts offentliggøres det fulde spilleprogram, så festivalens gæster kan begynde at planlægge deres festivalweekend.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk