Mads Langer og Aqua fuldender ugen

Foto: Skive Festival
Musik:

Skive Festival har de seneste par uger offentliggjort en række navne til programmet, hvor Mads Langer og Aqua nu runder ugen af og fylder programmet godt ud.

Skives bysbarn nummer ét Mads Langer vender tilbage til Skive Festival efter et års pause, og Aqua har ikke spillet Skive Festival i en del år, så det er endnu to stærke tilføjelser.

”Vi bruger megen tid på at undersøge, hvad der rør sig i musikbranchen. Mads Langer er efterspurgt i Skive, såvel som resten af landet og Aqua har gjort det forrygende på dette års ”Vi elsker 90’erne”. De to har derfor været en prioritet for os, og understreger endnu engang hvor bredt vi spænder og hvor mangfoldigt et publikum vi har”, lyder det fra PR ansvarlig Charlotte Danefeld. Mads Langer har netop i 2017 udsendt et nyt album og han tonede frem på vores tv-skærme så sent som i lørdags til DMA. Aqua spillede en række anmelderroste koncerter i 2017 og fortsætter i 2018.

Igen i 2018, som de fleste år, præges Skive Festival programmet af lokale stjerneskud. I 2018 er det foreløbigt Mads Langer, Søren Balsner fra Carpark North og Jonas Dahl fra Sonja Hald vi får et gensyn med.

”Vi har ingen planer om flere offentliggørelser i år. Vi holder en lille pause og venter på, der dukker noget godt op, som vi kan forkæle vores gæster med i starten af 2018”.

Inden da har alle en sidste mulighed for at købe billet med rabat til Black Friday 24. november.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk