Fredskoncert på SVANEN

Musik:

Torsdag 4. maj, klokken 19.30, sættes der lys i vinduerne og freden fejres på SVANEN i Skive Havn.

SVANEN blev søsat den 1. maj og allerede i morgen, den 4. maj, afholdes årets allerførste sommerkoncert.

I forbindelse med OffRoad-Festivalen, som afsluttes i Skive med BreakOut den 4.-6. maj, får SVANEN besøg af Jeppe Bonifati, borgmesterkandidat for KUNSTPARTIET, og hans skønne førstedame Linda Sugataghy. Sammen vil de opføre smægtende italienske sange og forsøge at overbevise publikum om værdien af skønhed og vigtigheden af at stemme på KUNSTPARTIET i Skive.

Efter pausen, hvor der sælges kaffe, the, frugt, kage, håndbrygget Staarup øl, vin mm., indtages mikrofonen af André Davenport, som fremfører kendte jazz- og bluesmelodier.

I forbindelse med, at det er 4. maj, vil der også blive sunget freds- og befrielsessange i aftenens løb, og undervejs minde hinanden om, at krige stadig raser, og at freden ikke er en selvfølge.

De smukke papirslygter fra Life-Boats står stadig i vinduerne og vil denne aften lyse op, ligesom der, hvis vejret tillader det, vil være blus og fakler rundt omkring på SVANEN. 

Entré 50 kr.

Sommerkoncerterne arrangeres igen i år af Kulturnetværket SVANEN v/ Iben Barnwell i samarbejde med Kultur&Fritid, Skive Kommune.

Program for alle sommerens SVANE-koncerter kan ses på www.sommerkoncerter.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk