Forrygende fremgang på Skive Festival

Foto: Skive Festival / Rent Liv
Musik:

Man må sige, at alt tegner godt for afviklingen af Skive Festival 2017. Det går faktisk så godt, at halvdelen af det anslåede billetsalg allerede er nået.

Over 5000 billetter er der solgt, og der er godt gang i salget til Dansktop Torsdag også, hvor man snart kan melde udsolgt på Stegt Flæsk billetten. Så hvis man vil sikre sig en dagsbillet til Dansktop Torsdag inklusiv stegt flæsk ad libitum i Bizniz restauranten, er det ved at være sidste udkald, hvis billetten skal under juletræet.

Også Bizniz salget går over stok og sten, hvor der allerede er over 1000 gæster, der har booket firmasommerfest på Skive Festival.

PR-ansvarlig Charlotte Danefeld udtaler:
Det går som man kan ønske sig i forhold til salget. Vi har arbejdet hårdt for fremgang og det ser ud til vores indsats giver resultater. Vi lægger mange kræfter i salg og udvikling samt i at få kommunikeret de muligheder vi rummer. Desuden er første spadestik taget, til et større udviklingsarbejde på festivalen, hvor mange mulige samarbejdspartnere allerede er blevet besøgt. ”Vi vil på et senere tidspunkt løfte sløret for vores visioner, når vi har et mere klart overblik over vores handleplan, men vi kan sige så meget, at det er spændende, det er stort og det vil komme hele egnen til gode.”

Charlotte Danefeld fortsætter: ”Selvom vi p.t. har fremgang, er der absolut intet der bliver taget for givet. Magten ligger i hænderne på vores gæster, og kun deres rettidige køb af en billet, kan være med til at sikre festivalen og sikre at vi kan skrue op og ned for pladsopbygning og musikbudget. For hvis de sidste 5000 gæster først køber billet dagen før festivalen, ja så bliver det en kedelig omgang, for så har vi kun booket musik og bygget plads til 5000 gæster. Så budskabet fra os skal lyde, at jo før man får købt sin billet, jo flere penge kan man spare og jo sjovere bliver festen!”

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. juli 2019, 09:00
Lørdag den 17. august 2019 fylder Thise Friskole 40 år, og det skal fejres med en dag fyldt med aktiviteter.
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
24. juni 2019, 15:00
Musikmejeriet præsenterer en festival for alle - Den Rådne Banan Festival 2019.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring