Festivalen offentliggør program og dem fra Nephew

Foto: Skive Festival
Musik:

Til trods for at Nephew kun spiller tre udvalgte sommerkoncerter, og ikke i 2018 lægger vejen forbi Skive Festival, så er det alligevel lykkes festivalen at trække halvdelen af Nephew til byen, i form af True Nord, som består af Christian Riis og René Thalund fra Nephew.

Og det er ikke så ringe endda, for de to herrer har haft en toneangivende rolle i forhold til tilblivelsen af Nephews sange, et talent som de nu viderefører i True Nord. Duoen samler depechen op fra 80’ernes electropop og tilføjer dybe nuancer på en mørk klangbund, hvor tung triphop og house hensætter lytteren i intense, pulserende stemninger. Deres stemningsfyldte musik kan du opleve på årets Skive Festival.

Hertil har festivalen også booket Fool, som er den mest fremadstormende upcomming duo lige nu. Lyden er soulet, og melodierne giver én lyst til at danse. Selvom et helt årti skiller produceren Jabs og sangeren Adrian ad, er der en klar fælles forståelse for, hvordan musikken skal lyde. Den umage duo insisterer på at favne en nutid og samtidig holde det old-school. Lækker soul pop, frisk fra studiet.

Sidst men ikke mindst bliver Basim tilføjet programmet. Basim som med sin Cliche Love Song og deltagelse i X Factor har taget alle pigehjerter med storm. Sidste år kæmpehittede han bl.a. med Comme Ci Comme Ca i duet med populære Gilli.

Og som lovet har festivalen programmet for 2018 klar, så alle spilletider er nu fastlagte, med undtagelse af ét navn. Programmet kan ses på www.skivefestival.dk.

Talskvinde Charlotte Danefeld udtaler: ”Vi er super tilfredse med vores program i år. Vi beviser endnu engang, at vi spænder bredt, og at dét netop er vores styrke. Vi har plukket fra øverste hylde af nationale kunstnere, og vanen tro også udvalgt upcomming musik, samt tilføjet lidt udenlandsk. Vi mangler at offentliggøre ét navn, og hvorvidt vi skal plukke fra øverste eller nederste hylde i denne henseende, afhænger af hvor rettidige vores gæster er med deres billetkøb. Køber man i sidste øjeblik, ja så kan vi desværre ikke budgettere med et stort navn til at lukke det sidste hul i programmet af, det er ganske enkelt. Så nu hvor programmet er fastlagt, opfordrer vi alle vores gæster til at købe billet, hvis ikke de allerede har gjort det.”

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. september 2019, 15:40
Torsdag den 26. september 2019 kl. 17:00 afholdes der borgermøde om planerne og projektet for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.
19. september 2019, 10:00
Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre servicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre.
20. september 2019, 09:00
Tjek batterierne i lommelygten og sæt en brik i kalenderen den 4. oktober kl. 19-22. Her fylder Børnekulturnatten nemlig Skives mørklagte gader, torve og bygninger.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring