En søndag i Skive Anlæg

Musik:

Salling Spillemænds Underholdningsorkester og Skive Garden slår sig igen i år sammen om en koncert i koncertrækken ”En søndag i Skive Anlæg”.

Det sker søndag den 3. september, hvor de to orkestre spiller en afdeling hver for sig og til sidst slår sig sammen i slutnummeret ”Københavner March”.

Skive Garden har eksisteret i mere end 50 år og består i dag af 30 unge mennesker i alderen 7-25 år.

Skive Garden spiller som sædvanligt et velklingende og afvekslende program med iørefaldende musik. Der bliver musik, hvor tambourkorpset og orkestret spiller hver for sig og numre, hvor hele garden er med.

Skive Garden spiller til mange forskellige sammenhænge; bryllup, højtider, konfirmationer, runde fødselsdage, indvielser, stævner, festivaler, byfester, juleoptog og meget mere.

Salling Spillemænds Underholdningsorkester er en del af det lokale amatørsymfoniorkester Salling Spillemænd, der har eksisteret siden 1934 – orkestret er hjemmehørende hos Skive Musikskole med øvedag mandag aften fra 19 til 22.

Underholdningsorkestrets dirigent Otto Lindum har de seneste tre år ledet orkestret, og orkestret har i den periode øvet ihærdigt og oparbejdet et bredt repertoire af klassiske numre, sange og viser, folkemusik, melodier fra operetter, musicals og revyer. Fra koncertens program kan næves stykker af Mozart, Vivaldi, Beatles, Sebastian og Sigurd Barret - de fleste stykker arrangeret af Otto Lindum, der også bidrager med en selvkomponeret Vuggevise.

Til koncerten i anlægget har Otto Lindum sørget for at supplere med musikere på instrumenter, der mangler i Underholdningsorkestret.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk