En nytårskoncert, 16 prinser og et Bjerg

Foto: Kulturcenter Limfjord
Musik:

Prinsens Musikkorps sender en venlig hilsen til 2016 og byder samtidig 2017 velkommen med et brag af en koncert. Det sker, når orkestret fredag 20. januar lader champagnepropperne springe til den traditionsrige nytårskoncert i KCL.

Koncerten bliver et overflødighedshorn af musikalske lækkerier serveret af et veloplagt Prinsens Musikkorps, og samtidig bliver der rig lejlighed til at få sig et godt grin, når komikeren og skuespilleren Rasmus Bjerg folder sig ud som solist.

Rasmus Bjerg er nok mest kendt for sine evner til at få publikum i godt humør. Han har imidlertid også en veludviklet musikalsk side, forklarer musikkorpsets dirigent René Bjerregaard Nielsen, der dirigerer nytårskoncerten.

- Det er et scoop, at vi har fået fat i Rasmus Bjerg. Jeg har tidligere arbejdet sammen med ham hos Sønderjyllands Symfoniorkester, og jeg har altid beundret ham for hans fantastiske humor, store opfindsomhed og ikke mindst hans udprægede musikalitet, fortæller René Bjerregaard Nielsen.

Rasmus Bjerg blev uddannet fra Statens Teaterskole i år 2000, og de efterfølgende tre år var han fast tilknyttet Det Kongelige Teater. Han har haft en stribe roller blandt andet som Pontius Pilatus i musicalen ’Jesus Christ Superstar’. Skibonitterne kender sikkert Rasmus Bjerg bedre fra tv, hvor han har medvirket i flere populære serier – blandt andet ’Livvagterne’ og ’Ørnen. Desuden har Rasmus Bjerg gennem nu flere år medvirket som cirkusdirektør i det populære ’Cirkus Summarum’ med figurer fra tv-kanalen Ramasjang.

I bedste Las Vegas stil
- Året solist har i den grad været med i processen omkring årets nytårskoncert og også været med til at vælge, hvad han skulle synge, fortæller dirigent René Bjerregaard Nielsen, og fortsætter. Der bliver show-sange i bedste Las Vegas-stil, men også musik fra en af Rasmus Bjergs helt store helte. Hvem det er, skal dog ikke afsløres her, det skal være en overraskelse, siger dirigenten.

Til koncerten vil publikum desuden få masser af prøver på Prinsens Musikkorps’ brede repertoire. I løbet af aftenen vil musikkorpset således både komme forbi en berømt musical, Elvis Presley og højskolesangbogen. Så ud over at der kommer gang i lattermusklerne, vil publikum næsten med garanti også kunne tage dem selv i at nynne med på tonerne fra det 16 mand store orkester.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. september 2019, 10:15
En andenpræmie i Eurojackpot og fire vindere i Lotto gav fem nye millionærer i weekenden.
2. september 2019, 11:00
Lundø danner hvert år rammen om Danmarks smukkeste beliggende motorshow, hvor Lundø Strand Camping og Krumtapperne inviterer alle motorentusiaster til at deltage med deres spændende køretøjer.
16. september 2019, 11:00
Politiet sætter i denne uge ind med kontrol af uopmærksomme trafikanter på vejene.
10. september 2019, 10:00
Søndag den 15. september 2019 er der Åbent Landbrug, hvor cirka 100.000 danskere hvert år får masser af frisk luft.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring