Calluna-koret inviterer til koncert sammen med verdens mindste jazz-trio

Foto: Callunakoret
Musik:

Nogle af vores dejlige danske sange er på programmet, når Calluna-koret holder sommerkoncert i Egeris Kirke tirsdag d. 11. juni kl. 20.

”Danmark nu blunder den lyse nat” for eksempel kan vi næsten ikke synge uden at mærke følelsen af rigtig dejlig sommer med dufte, varme og sol. Og så har den lokale rødder, for Thøger Larsen har lavet den på opfordring af Jeppe Aakjær til et sommermøde på Jenle i 1914. Den og flere andre danske sommersange er på programmet til koncerten.

Men koret nøjes ikke med det. Calluna-koret er i gang med et større projekt, hvis arbejdstitel indtil videre er ”Calluna goes POP”, og nogle af de pop-sange, som er med i projektet udgør koncertens anden del. Her akkompagneres koret af ”verdens mindste trio”, nemlig to af de tre musikere i Vinderup Kirketrio, Jens Dammeyer Sørensen på klaver og Bent Aas Kjær på bas. Den tredje musiker i trioen er Calluna-korets dirigent, Torben Aas Kjær, så han har andre opgaver den aften.

Koncerten er afslutningen på korets forårssæson, og i den anledning inviteres koncertens publikum på kaffe, te og kage efter koncerten. Der er en entre på 75,- kr inklusiv traktement, og ”vi glæder os til igen at hilse på forhåbentlig rigtig mange af korets venner og andre interesserede og synge et spændende og afvekslende program som tak for sæsonen”, slutter korets dirigent.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
9. oktober 2019, 11:00
SønderCentret, Ågade 2 i Skive, har ladet et stort lokale forvandle sig til et (u)hyggeligt halloweenrum, hvor alle kan opleve gys og sjov i uge 42.
3. september 2019, 11:00
Endnu en god grund til at besøge Fur!
4. september 2019, 16:00
Julen er traditionernes fest, og som altid lanceres Aalborg Jule Akvavit med et nyt motiv, der forener dansk håndværk på tværs af kategorier.
11. oktober 2019, 09:00
Gå med lygteføreren på historievandring iblandt mørkets væsener, og hør om overtro i gamle dage.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring