Anders og Elaine Kappel i Hjerk Kirke

Anders og Elaine Kappel
Foto: Harrevig
Anders og Elaine Kappel
Musik:

Hjerk-Harre menighedsråd meddeler at der Torsdag den 6. august er koncert i Hjerk Kirke med Anders Kappel Øvre og hans kone Elaine Kappel Øvre.
Parret er bosat i Trinidad og Tobago i Caribien med deres to sønner, Hans og Martin. De tilbringer ofte deres sommerferie i Danmark for at besøge familie og venner og selvfølgelig nyde de lyse nætters årstid.
Anders Kappel Øvre voksede op på Mors og startede sin guitaruddannelse på Morsø Musikskole ved lærere Steen Kæseler og Lars Larsson. Derefter gik det til København og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium ved docent Lars Trier. Yderligere studier i Malmö ved Gunnar Spjuth og to år i Venezuela ved Maestros Luis Zea og Ruben Riera. I Trinidad underviser Anders på den katolske pigeskole St. Joseph’s Convent, St. Joseph. Han er medstifter af bluesbandet Tabanca, spiller lokal julemusik i en paranggruppe (parang musik er oprindeligt julemusik fra Venezuela) og er aktiv som dirigent og arrangør for olietønde orkestre.
Elaine er født i Ghana og senere flyttet til Trinidad. Hun synger i koret The Lydian Singers og har medvirket i store værker som f.eks. Verdis “Requiem” og Puccinis “Turandot”. Hun er uddannet revisor og medlem af organisationen Association of Chartered Certified Accountants.
Parrets baggrund i meget forskellige musikalske universer afspejler sig i programmet til Hjerk Kirke. Der veksles mellem solo guitarspil og sang akkompagneret af guitaren. Der er musik fra renæssancen og barokken, spirituals fra USA samt musik fra Sydamerika og Caribien. Det danske er repræsenteret med sange af Carl Nielsen i anledning af 150-året for hans fødsel.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. marts 2019, 12:00
Mandag den 18. marts kunne Kære Børn i Skive løfte sløret for en nyhed de havde glædet sig til at dele.
20. marts 2019, 14:00
Adrenalin og hestekræfter er kodeordet, når Breum Borger- og Landboforening, Global Pigs og AMK (Aarhus Motorklub) den 15. juni spærrer gaderne i Breum af
20. marts 2019, 14:00
Salling Group tilbagekalder Ready to EAT salat, Grillet kyllingefilet, pasta og yoghurtdressing, grundet udeklareret allergene (sennep).
19. marts 2019, 14:30
Endnu en god grund til at besøge Fur.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring