Anders og Elaine Kappel i Hjerk Kirke

Anders og Elaine Kappel
Foto: Harrevig
Anders og Elaine Kappel
Musik:

Hjerk-Harre menighedsråd meddeler at der Torsdag den 6. august er koncert i Hjerk Kirke med Anders Kappel Øvre og hans kone Elaine Kappel Øvre.
Parret er bosat i Trinidad og Tobago i Caribien med deres to sønner, Hans og Martin. De tilbringer ofte deres sommerferie i Danmark for at besøge familie og venner og selvfølgelig nyde de lyse nætters årstid.
Anders Kappel Øvre voksede op på Mors og startede sin guitaruddannelse på Morsø Musikskole ved lærere Steen Kæseler og Lars Larsson. Derefter gik det til København og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium ved docent Lars Trier. Yderligere studier i Malmö ved Gunnar Spjuth og to år i Venezuela ved Maestros Luis Zea og Ruben Riera. I Trinidad underviser Anders på den katolske pigeskole St. Joseph’s Convent, St. Joseph. Han er medstifter af bluesbandet Tabanca, spiller lokal julemusik i en paranggruppe (parang musik er oprindeligt julemusik fra Venezuela) og er aktiv som dirigent og arrangør for olietønde orkestre.
Elaine er født i Ghana og senere flyttet til Trinidad. Hun synger i koret The Lydian Singers og har medvirket i store værker som f.eks. Verdis “Requiem” og Puccinis “Turandot”. Hun er uddannet revisor og medlem af organisationen Association of Chartered Certified Accountants.
Parrets baggrund i meget forskellige musikalske universer afspejler sig i programmet til Hjerk Kirke. Der veksles mellem solo guitarspil og sang akkompagneret af guitaren. Der er musik fra renæssancen og barokken, spirituals fra USA samt musik fra Sydamerika og Caribien. Det danske er repræsenteret med sange af Carl Nielsen i anledning af 150-året for hans fødsel.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. september 2019, 15:40
Torsdag den 26. september 2019 kl. 17:00 afholdes der borgermøde om planerne og projektet for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive.
19. september 2019, 10:00
Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre servicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.
4. september 2019, 16:00
Julen er traditionernes fest, og som altid lanceres Aalborg Jule Akvavit med et nyt motiv, der forener dansk håndværk på tværs af kategorier.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring