Anders og Elaine Kappel i Hjerk Kirke

Anders og Elaine Kappel
Foto: Harrevig
Anders og Elaine Kappel
Musik:

Hjerk-Harre menighedsråd meddeler at der Torsdag den 6. august er koncert i Hjerk Kirke med Anders Kappel Øvre og hans kone Elaine Kappel Øvre.
Parret er bosat i Trinidad og Tobago i Caribien med deres to sønner, Hans og Martin. De tilbringer ofte deres sommerferie i Danmark for at besøge familie og venner og selvfølgelig nyde de lyse nætters årstid.
Anders Kappel Øvre voksede op på Mors og startede sin guitaruddannelse på Morsø Musikskole ved lærere Steen Kæseler og Lars Larsson. Derefter gik det til København og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium ved docent Lars Trier. Yderligere studier i Malmö ved Gunnar Spjuth og to år i Venezuela ved Maestros Luis Zea og Ruben Riera. I Trinidad underviser Anders på den katolske pigeskole St. Joseph’s Convent, St. Joseph. Han er medstifter af bluesbandet Tabanca, spiller lokal julemusik i en paranggruppe (parang musik er oprindeligt julemusik fra Venezuela) og er aktiv som dirigent og arrangør for olietønde orkestre.
Elaine er født i Ghana og senere flyttet til Trinidad. Hun synger i koret The Lydian Singers og har medvirket i store værker som f.eks. Verdis “Requiem” og Puccinis “Turandot”. Hun er uddannet revisor og medlem af organisationen Association of Chartered Certified Accountants.
Parrets baggrund i meget forskellige musikalske universer afspejler sig i programmet til Hjerk Kirke. Der veksles mellem solo guitarspil og sang akkompagneret af guitaren. Der er musik fra renæssancen og barokken, spirituals fra USA samt musik fra Sydamerika og Caribien. Det danske er repræsenteret med sange af Carl Nielsen i anledning af 150-året for hans fødsel.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019
11. juli 2019, 11:00
Region Midtjylland gav i efteråret 2018 dødsstødet til rute 50, som kørte mellem Skive og Viborg via Ørum.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring