Alene og milevidt omkring - Koncert på Skive Teater

Foto: Rasmus Bundgaard
Musik:

Vokal, en akustisk guitar og en fod i str. 47. Det er de få elementer Mike Andersen tager med sig på landevejen, når han fra den 13. september tager hul på sin allerførste soloturné, og den 11. oktober kl. 21 giver Mike Andersen koncert på Skive Teater.

Publikum kan forvente en intim koncertoplevelse, hvor det blot er Mike Andersens stemme, hans akustiske guitarspil og hans fod, der tramper med. Samtidig vil Mike Andersen krydre koncerten med personlige fortællinger om både sangene og hans liv.

I maj udgav Mike Andersen soloalbummet ”One Million Miles, der fik et hav af gode anmeldelser og toppede vinylhitlisten to gange. På den kommende soloturné vil Mike Andersen spille de ni personlige numre, der udgør det nye album samt gamle kendinge i helt rå og nøgne versioner.

Mike Andersen, der er en af Danmarks stærkeste stemmer og bedste guitarister, har tidligere udgivet syv album med band. At skrælle sit musikalske udtryk helt ned, er noget han længe drømt om.

- Jeg har altid stræbt efter at lave sange som kan holde til at blive fremført af bare mig selv og en guitar. Alligevel har jeg aldrig udgivet eller spillet dem live på den måde. Det er så på tide nu, konstaterer Mike Andersen.

Publikum kan forvente en intim koncertoplevelse, hvor det blot er Mike Andersens stemme, hans akustiske guitarspil og hans fod i str. 47, der tramper med. Samtidig vil Mike Andersen krydre koncerten med personlige fortællinger om både sangene og hans liv.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.
17. september 2019, 15:00
Den 1. oktober starter gruppeforløb for voksne med symptomer på angst og/eller depression.
17. september 2019, 09:00
Falengreen A/S tilbagekalder First Price Ice Tea med Ferskensmag 5x250ml., da der er konstateret vækst af mug/skimmel i dele af partiet.
16. september 2019, 11:00
Politiet sætter i denne uge ind med kontrol af uopmærksomme trafikanter på vejene.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring