Alene og milevidt omkring - Koncert på Skive Teater

Foto: Rasmus Bundgaard
Musik:

Vokal, en akustisk guitar og en fod i str. 47. Det er de få elementer Mike Andersen tager med sig på landevejen, når han fra den 13. september tager hul på sin allerførste soloturné, og den 11. oktober kl. 21 giver Mike Andersen koncert på Skive Teater.

Publikum kan forvente en intim koncertoplevelse, hvor det blot er Mike Andersens stemme, hans akustiske guitarspil og hans fod, der tramper med. Samtidig vil Mike Andersen krydre koncerten med personlige fortællinger om både sangene og hans liv.

I maj udgav Mike Andersen soloalbummet ”One Million Miles, der fik et hav af gode anmeldelser og toppede vinylhitlisten to gange. På den kommende soloturné vil Mike Andersen spille de ni personlige numre, der udgør det nye album samt gamle kendinge i helt rå og nøgne versioner.

Mike Andersen, der er en af Danmarks stærkeste stemmer og bedste guitarister, har tidligere udgivet syv album med band. At skrælle sit musikalske udtryk helt ned, er noget han længe drømt om.

- Jeg har altid stræbt efter at lave sange som kan holde til at blive fremført af bare mig selv og en guitar. Alligevel har jeg aldrig udgivet eller spillet dem live på den måde. Det er så på tide nu, konstaterer Mike Andersen.

Publikum kan forvente en intim koncertoplevelse, hvor det blot er Mike Andersens stemme, hans akustiske guitarspil og hans fod i str. 47, der tramper med. Samtidig vil Mike Andersen krydre koncerten med personlige fortællinger om både sangene og hans liv.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
22. november 2019, 11:00
Dagbladet Børsen har kåret 15 gazellevirksomheder i Skive kommune hvoraf 11 er nye på listen.
21. november 2019, 15:30
De danske børnefamilier har fået øjnene op for feriecentret på Mors, der har igangsat de største investeringer i ti år. Med den kommene investering på 13 mio. kroner, er der investeret godt 20 mio. kroner de sidste par år.
22. november 2019, 13:40
To mænd stjal værktøj for næsten 10.000 kroner i et byggemarked i Viborg.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring