Weekendens makroner

Foto: Hermesetas
Mad og drikke:

De fleste kan lide makroner. Det er en nem dessert, som også kan fungere fint som en lille ”hapser” til kaffen, til en reception eller lignende. Det er nemt at bage makroner derhjemme, og så er de smarte at have med på arbejde, hvis man fx har kagedag, fødselsdag osv. De fylder ikke meget i cykelkurven eller i rygsækken. Man bliver bare populær, og det gør børnene også, hvis de har dem med i skole. Så bare gå i gang med opskriften, og vil man spare på kalorierne kan man bruge sødemiddel i stedet for sukker: F.eks. ´”Hermesetas Drys-Let”, som er næsten kaloriefrit, eller med ”Hermesetas Flydende”, som faktisk har ”0” kalorier! Hermesetas er fremme med den nye SteviaSweet produktlinje. Stevia er naturens eget sødemiddel, og er udvundet af prydplanten af samme navn, Stevia. Hvis man vil opbygge et reservelager eller lave makronerne i god tid, kan de såmænd klare et ophold i fryseren op til to uger. Det går slet ikke ud over Hermesetas SteviaSweet’s sødeevne! Så det er simpelthen ”bare at gå til makronerne”!

 

Makroner

10 – 12 stk.

75 g mandelmel

25 g tørret kokos

10 spsk Hermesetas SteviaSweet Drys-Let

2 æggehvider

2 spsk vand

¼ tsk mandelessens

12 smuttede mandler

 

Tilberedning

Forvarm ovnen til 1800C. Afmål mandelmel, kokos og Hermesetas SteviaSweet Drys-Let i en røreskål. Hæld gradvist æggehviderne i skålen, sammen med vandet, og bland, så der opnås en let glat og fast blanding. Forbered en bageplade med bagepapir og form makronerne med en ske af blandingen. Top hver makron med en hel smuttet mandel og bag omkring 15 minutter indtil makronerne er faste og gyldne. Lad kagerne køle af i et par minutter og flyt så makronerne til en bakke, hvor de køles helt af. I fryserene: Opbevar i en fast beholder i op til to uger. Tø op to timer før serveringen.

 

    Opskrift

 Pr. portion

kj

           3246

      325

kcal

            775

        78

Protein g

           36,3

       3,6

Kulhydrater g

           11,0

       1,1

Fedt g

           66,0

       6,6

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
20. maj 2019, 09:00
Energiselskabet Eniig, Skive Kommune og Spar Vest Fonden vil træde ind i ejerkredsen omkring GreenLab Skive A/S.
21. maj 2019, 09:00
Sommerhumøret blev kickstartet ved Rasmus Seebachs første store familiekoncert, som lørdag bragede løs i Mølleparken i Aalborg.
21. maj 2019, 11:00
Efter nogle svære år med blodrøde tal på bundlinjen kan den lokale arbejdsmiljørådgiver, Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest glæde sig over sorte tal for 3. år i træk.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring