Succesrig restauratør stopper i Limfjordens Hus ved årets udgang

En stolt ejer og bestyrer fra Limfjordens Hus.
En stolt ejer og bestyrer fra Limfjordens Hus.
Mad og drikke:

Efter fem år som forpagter af Limfjordens Hus i Glyngøre, bytter 29 årige Daniel Justesen limfjordsbyen ud med et nyt restaurant eventyr i Aarhus. Her starter han et nyt restaurantprojekt med hans nuværende restaurantchef, 22 årige Anne Bach Mortensen, som går ind og bliver partner i forretningen.

- Jeg har haft fem fantastiske år i Limfjordens Hus, og er dybt taknemmelig for den opbakning, vi har haft hele vejen igennem. Jeg havde de lokales opbakning fra dag ét, og de har været med til at løfte stedet. Noget jeg aldrig vil glemme. Jeg er nu kommet til det punkt, hvor jeg fagligt ikke kan udvikle mig mere i de rammer, vi navigerer i samtidigt med, at jeg har mod på større udfordringer. Jeg har fået en mulighed i Århus, som man kun får en gang i livet. Og selvom det har været en rigtig svær beslutning, er det den rigtige beslutning, siger Daniel Justesen.

Han stammer selv fra Lyby i Salling og er uddannet fra Restaurant Strandtangen i Skive, mens Anne Bach Mortensen er født i Oddense i Salling, og er sideløbende med sit job i Limfjordens Hus, ved at færdiggøre sin uddannelse, som serviceøkonom med speciale inden for restauration. .

- Det at man forlader lokalområdet, har ikke gjort beslutningen lettere. Vi har haft et fantastisk samarbejde med bestyrelsen for Limfjordens Hus fra dag ét, og det er vi dybt taknemmelige for, siger Daniel Justesen.

Restauranten kører som normalt
Han og Anne har sidste åbningsdag i Limfjordens Hus den 22. december 2019, og vil - såfremt det ikke lykkes bestyrelsen at finde en ny forpagter - gennemføre de planlagte konfirmationer i foråret 2020.

- Og frem til sidste åbningsdag er alt som normalt, og vi tager stadig selskaber og bestillinger ind helt frem til sidste åbningsdag før jul i den udstrækning der er ledige datoer. Vi ønsker at slutte på toppen, og den får max gas helt indtil det sidste, siger Daniel Justesen.

Bestyrelsen har været glade for samarbejdet med Daniel og det for det gode ry, han gennem sit arbejde med restauranten har givet Limfjordens Hus og Glyngøre.

- Vi har stor respekt for, at Daniel vælger at søge nye udfordringer. Vi går nu i gang med at finde en ny forpagter, der kan føre Limfjordens Hus videre i den høje standard Daniel og hans team har sat, siger Bestyrelsesformand Jens Jørn Justesen, Limfjordens Hus.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
10. september 2019, 10:00
Søndag den 15. september 2019 er der Åbent Landbrug, hvor cirka 100.000 danskere hvert år får masser af frisk luft.
9. september 2019, 15:30
Skive Havns jubilæum fejres i forbindelse med Træskibssejladsen.
13. september 2019, 13:00
Indsnævring af kørebaner i uge 38 og 39, men dobbeltrettet trafik opretholdes for lastbiler, busser og personbiler.
2. september 2019, 11:00
Lundø danner hvert år rammen om Danmarks smukkeste beliggende motorshow, hvor Lundø Strand Camping og Krumtapperne inviterer alle motorentusiaster til at deltage med deres spændende køretøjer.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring