Rose har succes med MajsPlus kyllingen

Mad og drikke:

I sommeren 2014 lancerede Rose, der slagtes og fremstilles af HKScan Denmark, MajsPlus, der er en ny velfærdskylling, der pris- og kvalitetsmæssigt placerer sig imellem den økologiske kylling og en traditionel kylling. Forbrugerene har taget rigtig godt imod velfærdskyllingen MajsPlus, der i 2014 solgte 10 procent bedre end forgængeren, Majs-kyllingen.

MajsPlus-kyllingerne sælges i Dansk Supermarkeds kæder Netto, Føtex og Bilka, samt i Løvbjerg. I 2014 blev der produceret lige over 1.6 millioner Rose MajsPlus-kyllinger svarende til godt 3 procent af den samlede slagtning i Danmark.

Som en direkte følge af succesen øges produktsortimentet fra uge 13 med en 550 grams MajsPlus-bryststeg. Samtidig lanceres en omfattede marketingkampagne, der skal løfte interessen for velfærdskyllingen yderligere.

”Vi har ramt et klart behov hos forbrugerne, som gerne vil betale lidt mere for at få en kylling, der helt åbenlys har et bedre liv. Men som måske ikke vil tage det ret store spring, der prismæssigt er mellem traditionelle kyllinger og økologiske kyllinger. Her er MajsPlus-kyllingen et rigtig godt alternativ,” siger marktingchef i HKScan Denmark A/S, Kamilla Wetke.

Landbrug & Fødevarer offentliggjorde i marts 2014 en analyse, der viste at 47-60 pct. af forbrugerne enten i høj eller meget høj grad lægger vægt på dyrevelfærd, når de køber bl.a. fjerkræ.1

”Når det gælder dyrevelfærd, har vi et stærkt tilbud med 20 % mere plads, frisk hø og halm fra lokale landmænd som aktivering i staldene, og ikke mindst en maksimal transporttid på 1½ time til slagteriet. Dertil kommer at kvaliteten af kødet er i top. Over halvdelen af foderet udgøres af majs og det giver en meget velsmagende og saftig kylling,” fortæller Kamilla Wetke.

Marketingkampagnen for MajsPlus-kyllingen blev skudt i gang i uge 13 med helsides printannoncer i landsdækkende aviser og følges op af store posters udenfor butikkerne samt synlig promotion i butikkerne med inspirerende opskrifter og dekoration af kølemontre m.v. Alt sammen under det centrale pay off ”Alle elsker mere plads”.

Kampagnen, der løber i alt seks uger, omfatter også yderligere annoncering i såvel dagblade som magasiner og aktiviteter på web og sociale medier. Derudover kan forbrugerne på hjemmesiden deltage i en konkurrence, hvor svaret skal findes i den nye MajsPlus film.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
23. maj 2019, 15:00
Lørdag den 25. maj, fra klokken 11.00 - 15.00, er der Havnens Dag på Glyngøre Havn.
24. maj 2019, 09:00
I slutningen af januar 2019 blev der angiveligt fanget 2 marmorkrebs i Skive Å på strækningen gennem Skive by. En af krebsene blev indleveret til AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg, og her verificeret som marmorkrebs.
24. maj 2019, 13:00
I forbindelse med Stafet for Livet i weekenden, den 25.-26. maj, udgiver lokale forfatter Ry Kristensen sin nye bog.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring