Ny spændende is på Strandtangen

Mad og drikke:

’Is a bella’ er navnet på en ny spændende is, som restaurant Strandtangen Skive i disse dage udvikler på og satser på at have klar til weekendens Skive Festival.

Alle kokkene på Restaurant Strandtangen brainstormer i dag mandag og forventer, at have opskriften til Skives allerbedste is klar i løbet af få dage!

- Grundopskriften på ’Is a Bella’ stammer fra Italien men vi udvikler selv vores helt egen is, som bliver eksklusiv og kun vil blive solgt i Skive, udtaler Halldor Asmundsson, som står bag det nye spændende isprojekt.
Og han fortæller videre: - Vi synes der mangler en god is nede på havnen. En is, der ikke er for fed og tung. Vores is bliver lavet på dansk mælk, men ellers med italienske ingredienser. Og danskerne ELSKER jo italiensk is!

Også vegetarisk is på tegnebrættet

Der satses på mange forskellige isvarianter, deriblandt vegetarisk is og youhurt is, og altså alt sammen italiensk inspireret.

- Vi håber at have vores nye spændende is er klar til Skive Festival. Så kom ind og smag Skives bedste is. Jeg lover at den bliver lækker og luftig. En italiensk is af høj kvalitet og ingen gåen på kompromis med råvarerne, slutter Halldor.

Isen vil blive solgt i både vafler og bægre.
I øvrigt stammer Halldor selv fra ISland, hvor man udelukkende spiser mælkeis.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk