Mænd spiser kød og kvinder spiser fisk.

Mad og drikke:

Frokost.dk har gennemført en undersøgelse af hvilke retter, der er vores foretrukne på frokostbuffeten på jobbet. Forskellene mellem kønnene er nok mindre end man skulle tro, men der er nogle tydelige kønsmarkører på frokostbuffeten, hvor fisk, kød og tiramisu deler vandene!

Danskerne foretrækker klassikere på frokostbordet. Blandt de adspurgte kvinder er det f.eks. kun 0,29%, der ikke spiser salat, mens tallet er 2,6% for mænd. Så selvom om forskellen er relativ stor, så betyder det alligevel at langt de fleste mænd og kvinder spiser salat til frokost.

De største kønsmarkører på frokostbordet er kød og fisk. Som pålæg foretrækker kvinder laks og tunsalat, mens mænd vil have flæskesteg og fisken skal helst være en fiskefilet. Hele 11% af mændene vil have flæskesteg, mens det kun er 3% af kvinderne. En tredjedel flere mænd end kvinder vil også gerne have roastbeef på brødet.

Når det gælder den varme ret, er den største forskel burgeren. Næsten 12% af mændene vil helst have burger, mens kun knap 5% af kvinderne er vilde med burger.

Mænd elsker tiramisu

Næsten lige mange mænd og kvinder holder den sunde linje på jobbet og spiser aldrig kage eller dessert. Det er cirka 6% af alle, der holde sig fra de søde sager på frokostbuffeten. Men blandt de søde sager er der en stor kønsforskel! Mange mænd – hele 13% foretrækker tiramisu, mens kun 4% af kvinderne vil have den italienske klassiker.

- I det daglige oplever vi ikke store forskelle mellem kønnenes ønsker til frokosten. Derimod oplever vi, at folk ønsker en lidt smallere buffet, hvor kvaliteten er i højsædet modsat før i tiden, hvor det var vigtigst, at udvalget var så bredt som muligt. Endelig er der et stort ønske om variation og fornyelse på buffeten. Det kan vi mærke idet vores kunder ret ofte skifter rundt mellem vores køkkener, siger Peter Dahm Frederiksen, der er direktør for Frokost.dk.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
18. januar 2019, 08:00
Mads Madsen VVS Engros A/S i Roslev nordvest for Skive har lanceret en webbutik, som giver kunderne en tidsmæssig besparelse på omkring 80% af en gennemsnitlig bestilling.
18. januar 2019, 10:00
Hans Jørgen Ravnborg har siden 2016 været direktør med en særlig mission hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring