Lokale restauranter deltager i konkurrence Local Cooking 2017

Danni Boysen og Mads Nielsen (th)
Foto: Fur Bryghus
Danni Boysen og Mads Nielsen (th)
Mad og drikke:

To lokale restauranter deltagere i år i konkurrencen 'Local Cooking 2017' - en kokke-konkurrence, hvor der serveres retter fra lokale restauranter i Midt-og Vestjylland.

Local Cooking, en kokke-konkurrence, hvor restauranter fra Midt- og Vestjylland dyster om at lave den bedste ret. Blandt de ni restauranter, som deltager i år er Restaurant Bryghus fra Fur Bryghus samt Limfjordens Hus i Glyngøre. Konkurrencen, der har i alt 200 smagsdommere løber af stablen torsdag den 24. august fra klokken 18.00 til 21.00 på Uddannelsescenter Holstebro, (VIUF) på adressen Døesvej 70 i Holstebro.

- Vi er top fokuseret på konkurrencen, der er kun et, der tæller i denne branche, og det er at vinde, siger Danni Boysen fra Restaurant Bryghus på Fur. Sammen med kollegaen, Mads Nielsen, deltager han i kokke-konkurrencen, der afvikles for trede år i træk.

Hver restaurant må sende to deltagere og bestemmer selv hvem de sender, men de fleste sender dog deres elever for at give dem en oplevelse på den skole de kender fra deres uddannelse.

Et professionelt dommerpanel skal bedømme retterne, men publikum har også noget at skulle have sagt, ja faktisk en hel masse. For selv om det er branche-professionelle dommere, som skal udvælge vinder-retten, er det aftenens 175 gæster, der skal smage på aftenens mange retter og i sidste ende stemme om publikumsprisen.

Så vidt muligt skal der anvendes lokale råvarer, og ud over smag vejer præsentation og den gode historie, tungt i dommernes vurdering. Kokkene skal på en interessant måde at fortælle om deres ret, og hvorfor de har valgt netop de ingredienser, som de har.

Hvert hold har tre en halv times arbejde i køkkenet, før de med 20 minutters interval skal servere for dommerne. 

Om Local Cooking

Kokkekonkurrence, hvor fem danske regioner finder en lokal vinder, der sendes videre til finalen, som afholdes i Aarhus den 3. september under Aarhus Food Festival.Region Midt- og Vestjylland holder deres konkurrence i Holstebro torsdag den 24. august med ni deltagende restauranter.

Klokken 18.00 er der middag på UCH for de 200 gæster. I alt 175 billetter er lagt ud til offentligt salg, så alle velkomne som smagsdommere, og det siges, at der er rift om billetterne.
Middagsgæsterne smager små portioner af alle ni retter og er med til at kåre vinderen af publikumsprisen.

Billetten, der koster 249 kroner, kan købes via dette link på Visit Holstebro.

Local Cooking arrangeres af VIFU i samarbejde med Business Region MidtVest, Region Midtjylland, Regional Madkultur, Enjoy Limfjorden, Erhverv & Turisme og Uddannelsescenter Holstebro.

Deltagere i konkurrencen Local Cooking 2017

Limfjordens Hus, Glyngøre
Restaurant Bryghus, Fur
Westergaards Hotel Videbæk,
Kommandobroen, Hvide Sande
Under Klippen, Holstebro
Restaurant Sandgaarden, Søndervig
Nørre Vosborg, Vemb
Støberiet, Holstebro
Tambohus Kro, Thyholm

 

 

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring