Limfjordens Hus byder foråret velkommen med Lammeaften

Mad og drikke:

Med foråret på trapperne, skal der selvfølgelig lam på menuen hos Limfjordens Hus, der ligger på den yderste spids af odden på Glyngøre Havn – med frit udsyn til Limfjorden.

Det er tredje år i træk, at Daniel Justesen, kok og restauratør på Limfjordens Hus, afholder Lammeaften.

”Sidste år nåede vi 16 forskellige variationer af lam, og det slår vi naturligvis i år”, fortæller Daniel Justesen. Han anbefaler desuden, at gæster afsætter 3 timer til at nyde maden denne aften, da han løbende vil servere forskellige sprøde retter af lokale lam og andre kulinariske oplevelser, der fortæller, at foråret er over os. Hele herligheden sluttes af med ost og dessertbord.

Lammeaften er resultatet af et samarbejde mellem Daniel og den lokale lammeavler, Karsten Villadsen.

”Det er vigtigt for mig at vide, hvor mine råvarer kommer fra, og at det er af god kvalitet. Sammen med Karsten sikrer jeg mine gæster en god lokal smagsoplevelse af højeste kvalitet”, siger Daniel. Lammene, som serveres til Lammeaften, har græsset og levet et godt liv på markerne lige udenfor Glyngøre.

Lammeaftenen afholdes i rammerne på Limfjordens Hus, som ikke ”bare” er restaurant. Limfjordens Hus er et helt specielt sted – ikke mindst fordi Daniel Justesen der gennem de tre år, han har været husets forpagter, har fundet sin helt egen niche og oparbejdet et godt ry indenfor madoplevelser og godt værtskab.

Uanset om du er til gourmetmiddag med et jysk (og ikke mindst lokalt) særpræg, en søndagsbuffet for hele familien eller den perfekte ramme om bryllupper og andre mærkedage. Og netop det, at du kan mærke, hvor meget huset, madens kvalitet og gæsternes velbefindende betyder for Daniel og det øvrige personale, er én af årsagerne til, at han ved dette års Skive Business Awards modtog prisen som Årets Iværksætter.

Lammeaften afholdes den 20. april og er altid en særdeles populær aften. Derfor anbefaler Daniel, at der bestilles bord på forhånd.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk