Kom til pinsemarked hos Wøldiche Vine

Mad og drikke:

Jeanne Søgaard, Wøldiche Vine, inviterer fredag den 13. maj alle interesserede til en hyggelig eftermiddag med bl.a. vin- og belgisk ølsmagning, grillpølser, lokalt design og oprydningssalg.

»Det bliver let at finde dejlige grill- og sommervine til både hverdag og fest, når vi afholder vores hyggelige Pinsemarked. Vi har været i gang med at rydde op på eget vinlager, og har ligeledes indkøbt små restpartier hos vores mange vinleverandører. Det resulterer i supergode priser samt en række specielle vine«, fortæller Jeanne Søgaard.

»Derudover byder vi i år på et stort belgisk ølmarked, hvor nysgerrige kan smage på en række herlige specialøl. Naturligvis gode priser, hvis nogen vil have lidt med hjem«, tilføjer Jeanne smilende.

»Vi har også fornøjelsen at have besøg af Jyske Bank, der griller lækre pølser til alle og er parate til en uforpligtende snak. Og så er jeg stolt af at kunne byde velkommen til Bit Dahl fra By Bit, Jebjerg, der fremviser og sælger egne flotte designs fra serien Rundoline.

De besøgende har endelig mulighed for at deltage i flere konkurrencer med lækre og smagfulde præmier«.

»Vores Pinsemarked er god stemning, masser af smagsprøver, konkurrencer og en række af supergode priser, så tag og kik forbi Marius Jensens Vej«, lyder opfordringen fra Jeanne Søgaard.

Arrangementet, der er gratis, finder sted i tidsrummet kl. 12.00 – 17.00. Alle er meget velkommen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk