Kjøwenhavnerkokken fejrer "porcelænsbryllup" på en lidt anderledes måde

Mad og drikke:

Fredag d. 15. januar 2015 kan Kjøwenhavnerkokken Frank fejrer at han har kendt sin bedre halvdel, Anette, i 20 år.

Kjøwenhavnerkokken holder, om vinteren, til i Fursundhallen. Her kan du bestille mad ud af huset, eller komme i cafeteriaet for en hurtig omgang aftensmad. Frank har været forpagter af hallens cafeteria siden 2012. Om sommeren driver han også grille på havnen i Glyngøre.

Når Frank sammen med Anette på fredag kan fejre porcelænsbryllup, har han valgt at fejre det med en god omgang "FREDAGSGUF" til kunderne.

Menuen er: stegebord med bl.a. stegt okseculotte og svinemørbrad. Dertil kartoffelkage, grøntsager og bearnaisesauce.
Prisen er 99,-kr. pr. person.
Det kan spises i hallen eller tages med hjem.

Menuen forudbestilles på tlf: 28746264.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk