Gulerodskage med mandler

Mad og drikke:

En herlig hjemmelavet gulerodskage med mandler kan lige være sagen her i fenruar eller det tidlige forår. Intet er skønnere end at invitere familien på kaffe/the og dejlig hjemmelavet gulerodskage, sådan en sen søndag eftermiddag efter en tur i skoven! Herlig kage med Stevia.

Hermesetas er klar med en fin opskrift på gulerodskage med mandler, hvor man erstatter sukkeret med det nye natursødemiddel SteviaSweet, som giver en ligeså god og sødlig smag – blot med langt færre kalorier. Gulerødder kan man få året rundt, og mandler har alle sikkert ved hånden. God appetit!

Ingredienser til 10 personer:

  • 6 æg
  • 4 dl Hermesetas SteviaSweet Drys-Let
  • 250 g revede gulerødder
  • Revet skal og saft fra 1 limefrugt
  • 2 dl finthakkede mandler
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 spsk Maizena
  • 1 tsk bagepulver

Tilberedning

Tænd ovnen på 1750. Smør en springform (ca. 1½ liter) eller en anden rund form. Opdel æggeblommer og æggehvide. Pisk æggeblommer og Hermesetas SteviaSweet Drys-Let til det er luftigt. Tilsæt revne gulerødder, revet limeskal og saft. Bland hakkede mandler, hvedemel, Maizena og bagepulver og rør det i gulerodsblandingen. Pisk æggehviderne til stift skum. Vend dem forsigtigt i dejen og hæld dejen over i formen. Bag kagen i den nederste del af ovnen i omkring40 minutter. Lad kagen køle lidt af i formen, inden den tages ud. Opskriften giver ca. 10 stykker. Uhm!!!!

Find selv flere opskrifter på www.hermesetas.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk