Guide til det japanske køkken

Foto: Turbine Forlaget
Mad og drikke:

Madkulturen i Japan har gennem århundreder udviklet sig til et fantastisk rigt og velsmagende køkken med udgangspunkt i grøntsager, fisk og sojaprodukter. I Guide til det japanske køkken er opskrifterne tilpasset danske råvarer og forhold, så det er let at lave japansk mad.
Bogen giver også et godt indblik i, hvordan Japans historie og religion har påvirket madkulturen. Vidste du for eksempel, at et forbud mod at spise kød har haft enorm stor betydning for Japan? Eller ved du, hvordan man siger tak for mad på japansk?

Om forfatteren:

Moé Takemura er født og opvokset i Japan. Moé har studeret arkitektur i Tokyo og design på Lund universitet i Sverige.

Hun har i en kort periode i 2014 boet i København. Mens hun boede i Sverige producerede hun sin japanske kogebog, der nu foreligger på både dansk, engelsk, svensk og naturligvis japansk.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. november 2019, 13:00
Lørdag den 16. november inviterer Skive Symfoniorkester alle til en festlig koncert i KCL kl. 16.00.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
13. november 2019, 09:00
Efter sidste uges anholdelser og ransagninger rettet mod en gruppe personer i Skive, er turen nu kommet til køberne, der - via deres køb af narkotika - har været med til at finansiere gruppens aktiviteter.
14. november 2019, 09:00
Der var flot opbakning til indvielsen af Hald Folkeskov, hvis etablering i dag blev sat i gang med plantningen af de første 50 frugttræer.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring