Guide til det japanske køkken

Foto: Turbine Forlaget
Mad og drikke:

Madkulturen i Japan har gennem århundreder udviklet sig til et fantastisk rigt og velsmagende køkken med udgangspunkt i grøntsager, fisk og sojaprodukter. I Guide til det japanske køkken er opskrifterne tilpasset danske råvarer og forhold, så det er let at lave japansk mad.
Bogen giver også et godt indblik i, hvordan Japans historie og religion har påvirket madkulturen. Vidste du for eksempel, at et forbud mod at spise kød har haft enorm stor betydning for Japan? Eller ved du, hvordan man siger tak for mad på japansk?

Om forfatteren:

Moé Takemura er født og opvokset i Japan. Moé har studeret arkitektur i Tokyo og design på Lund universitet i Sverige.

Hun har i en kort periode i 2014 boet i København. Mens hun boede i Sverige producerede hun sin japanske kogebog, der nu foreligger på både dansk, engelsk, svensk og naturligvis japansk.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør

mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk