Guide til det japanske køkken

Foto: Turbine Forlaget
Mad og drikke:

Madkulturen i Japan har gennem århundreder udviklet sig til et fantastisk rigt og velsmagende køkken med udgangspunkt i grøntsager, fisk og sojaprodukter. I Guide til det japanske køkken er opskrifterne tilpasset danske råvarer og forhold, så det er let at lave japansk mad.
Bogen giver også et godt indblik i, hvordan Japans historie og religion har påvirket madkulturen. Vidste du for eksempel, at et forbud mod at spise kød har haft enorm stor betydning for Japan? Eller ved du, hvordan man siger tak for mad på japansk?

Om forfatteren:

Moé Takemura er født og opvokset i Japan. Moé har studeret arkitektur i Tokyo og design på Lund universitet i Sverige.

Hun har i en kort periode i 2014 boet i København. Mens hun boede i Sverige producerede hun sin japanske kogebog, der nu foreligger på både dansk, engelsk, svensk og naturligvis japansk.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. januar 2019, 11:00
Almindelige lønmodtagere fra Skive kan få langt flere penge til pensionisttilværelsen, hvis de har fokus på, hvad de betaler for at spare op.
15. januar 2019, 09:00
Reitan Distribution A/S tilbagekalder makrelsalat med gæring/ luftdannelse og med risiko for indhold af histamin.
14. januar 2019, 10:00
Nyt fortov, kantsten og asfalt på Erantisvej. Fortovsarbejdet påbegyndes i uge 3 og forventes afsluttet i uge 11.
10. januar 2019, 11:30
Efter 16 fantastiske år sættes den veldrevne Pølsevogn/Grillbar Hos Jette & Karl til salg.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring