En cremet verdensnyhed

Mad og drikke:

Danmarks mest solgte frys selv-is er klar med godt nyt til alle, der holder af cremet is. Den klassiske trekant-is får et nyt familiemedlem - Creamy. En helt ny, cremet frys selv-is, der er et nyt alternativ til færdigfrosset mælke-is

Creamy indeholder hverken kunstige sødestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler og er ideel som dessert, eller når man trænger til lidt forkælelse. Creamy fås i tre smagsvarianter: vanilje, jordbær og kakao. Nu er der både frys selv-is til dem, der tørster efter en læskevariant og til dem, der bare elsker cremet is. Så det er blot om at fryse, klippe, skubbe op og nyde – for både store og små.

Det er oplagt at købe stort ind af den nye Sun Lolly Creamy – både når der ikke er plads i fryseren, som back-up i sommerhuset eller hvis man bare har lyst. Det er ikke nødvendigt at opbevare trekanterne på køl, før de fryses.

Lækker, cremet nyhed til enhver fryser
Lars Folkmann, der er Executive Vice President hos CO-RO A/S, er stolt af, at Sun Lolly er de første i verden til at lancere en cremet frys selv-is: ”Vi har leveret vores klassiske Sun Lolly-varianter til danskerne siden 1979, og nu har vi udviklet en ny, lækker og cremet variant. Det har været en spændende opgave for vores udviklingsteam, og det har krævet tid og samtaler med eksperter fra ind- og udland. Nu venter vi spændt på responsen fra danskerne”, fortæller han.

Produktudviklingsteamet hos CO-RO har arbejdet hårdt på at udvikle den helt rigtige frys selv-is med den rigtige cremede fornemmelse. Og det var ikke så lige til, da frys selv-is, som navnet siger, fryses af forbrugerne derhjemme. Derfor bliver pakkerne og isene udsat for danskernes meget forskellige fryseforhold. Udfordringen er løst, og Creamy er nu en realitet!

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk