De voksne bør også føle, at det snart er jul

Mad og drikke:

Julen er børnenes tid. Jo vist og sådan skal det også være. Men december og jul bør samtidig være en tid, hvor også de voksne forkæles lidt. En anledning til at sige tak til de mennesker, der står os nær og måske ofte har hjulpet os, når det hele ”brænder på”.

Jeanne Søgaard, Wøldiche Vine, har fundet en hyggelig måde at gøre det på. »Gennem mange år har jeg lavet en adventskalender til mine forældre og min svigerfar, og kom så til at tænke på, at mange andre end jeg, sikkert gør det eller gerne ville, hvis ellers tiden tillod det«. For at gøre det lidt lettere, har jeg derfor udarbejdet 3 forskellige adventskalendere – ”Femina”, ”Øl & Gufkalender” samt en ekstra stor ”Til dem begge”. I hver kalender er sammensat en symfoni af gode smagsoplevelser – en pakker til hver søndag.

I adventskalenderne er bl.a. vine, special øl, spiritus, delikatesser, chokolade, kager, sødt, nødder samt rustik julepynt. Hver af de fire adventsgaver er naturligvis flot pakket ind og nummeret - lige til at aflevere.

»Så nu er der ingen undskyldning for ikke at få det gjort, siger Jeanne Søgaard med et lille smil«.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk