Chokolademuffins med Hermesetas

Mad og drikke:

Ingredienser

Til muffinbageform med papirforme.
Du får ca. 8 stykker

120g smør
120g mørk chokolade
2 stk. piskede æg
½ tsk. rom-aroma
50g Hermesetas SteviaSweet Crystal
60g mel
1 tsk. bagepulver
2 spsk. kakaopulver, uden sukker
1 drys salt

  kJ kcal Kulhydrate g Fedt g
1 stykke 246 1'025 11.0 g 20.0 g

Tilberedning

Ovnen forvarmes til 180ºC. Smørret og halvdelen af chokoladen smeltes på panden. Den anden halvdel af chokoladen hakkes groft og stilles til siden. Æg, rom-aroma og SteviaSweet Crystal røres op i chokolademassen. Mel, bagepulver, kakaopulver og salt blandes og løftes under massen sammen med chokoladestykkerne. Massen bliver tyktflydende i kort tid. Omrøres videre, indtil massen bliver lind igen.

Papirformene placeres på muffinpladen og massen fordeles ensartet på de 8 forme. Muffinsene bages i 15 minutter ved 180ºC i midtersektionen af bageovnen. Lad muffinsene afkøle en smule på pladen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk