Årets julebryg 2016

Mad og drikke:

Julen nærmer sig så småt, og i dag fejres dagen landet over med J-dag. Vi bringer derfor en liste over årets julebryg fra lokalområdets bryggerier.

Fur Bryghus

Fur Bryghus har i år hele fire forskellige julebryg klar, og alle øllene serveres fra fad under Restaurant Bryghusets Julefrokost. Julefrokosterne starter i weekenden d. 26.-27. november. Se mere på www.furbryghus.dk

FUR CHRISTMAS ALE
FUR Christmas Ale er en kompleks julebryg af typen Belgian Strong Dark Ale med muscovadosukker og amerikansk humle.
FUR Christmas Ale passer perfekt til den kraftige julemad, men er også glimrende til enhver hyggestund. Nyd den – det fortjener den! Den vil udvikle sig flot i mange år, og der vil med tiden kunne forekomme et let, naturligt bundfald. Alk.9,4% vol
Forsidebilledet er et mere end 55 mio. år gammelt fossil af en guldlaks, fundet i moleret på Fur.
Igennem de senere år har vi fået kåret vores FUR Christmas Ale som bedste julebryg i forskellige smagninger, over hele landet.

FUR JULEBRYG
FUR Julebryg er en overgæret øl af typen Brown Ale. Mørk rubinrød med tæt nøddebrunt skum, der har lang holdbarhed og giver flotte blonder på glasset. Smag af fyldig karamel med association af anis og lakrids. Rund, varm og kompleks smag med en harmonisk bittersød afrunding.
Brygget på seks forskellige malttyper - bl.a. røgmalt, karamelmalt og chokolademalt - samt seks humletyper - både bitterhumler og aromahumler, som tilsættes ad tre gange.
Alk. 6,5% vol.
Forsidebilledet er et fossil af en grankvist, (sequoia) fundet i moleret på Fur.

FUR JULEFROKOST
En helt ny variant med lav alkohol procent på 2,7%.
Der er tale om en Ale, en rolig og klar øl, med en mørk ravgylden farve. Julefrokost er velegnet til julefrokostbordet, og udmærker sig ved den lave alkoholprocent.
Forsidebilledet er et fossil af en sild fundet i moleret på Fur.

FUR VULCANO JULEBRYG
Sidst men ikke mindst, så er der også en variant i Vulcano serien.
Vulcano Julebryg er en undergæret øl, brygget på de gamle, stolte danske traditioner for stærke højtidsbryg. Smagen er rund og fyldig, brygget til julefrokosten, julestegen og julestemningen. Alk. 6,2%

Øllet kan købes i dagligvarebutikker og specialforretninger i hele landet

 

Staarup Haandbryg

Staarup Haandbryg er muligvis et af Danmarks mindste bryggerier på en landejendom uden for Skive, men de ligger en stor vægt på den gode oplevelse. Se mere på Staarup Haandbryg

Juleklokker
Juleklokker er en dyb, krydret ale med koriander og kanel. God bitterhed. Den er perfekt på det store julefrokostbord eller juleaften sammen med flæskestegen, de sprøde svær og juleanden. Juleklokker brygges i august og september med salg fra november. Alk. 8,0 % vol.

Indhold: Vand, Pilsner Malt, Cara Munich malt, Special B malt, Hvede Malt, koriander, kanel, humle, gær. Nydes afkølet til en temperatur på omkring 8-10 grader.

Juleklokker - EKSTRA LAGRET
Juleklokker - EKSTRA LAGRET er en dyb, lagret ale med minimum 12 måneders modning på flaske. God bitterhed. Den er perfekt på det store julefrokostbord eller juleaften sammen med flæskestegen, de sprøde svær og juleanden. Juleklokker brygges i oktober til december med salg fra november... Året efter. Alk. 8,0 % vol.

Indhold: Vand, Pilsner Malt, Cara Munich malt, Special B malt, Hvede Malt, koriander, kanel, humle, gær. Nydes afkølet til en temperatur på omkring 8-10 grader.

Se hvor øllene forhandles her

 

Hancock

Hos Hancock ligger de stor vægt på kvalitet, faglig stolthed og god service er en selvfølge. Vil der vides mere om Hancocks øl, og hvor de kan købes, så kan der læses mere på Hancock

Julehvidtøl No.1 Alc. 1,8 %. 100% Saaz humle.
Vort eneste produkt der er overgæret. I gamle dage blev der brygget to typer
hvidtøl. No. 1 og No. 2. No. 1 var brygget stærkest, og blev kun solgt til højtiderne.
Vi brygger No. 1 hele året rundt.
Da denne øltype er overgæret, tager det kun ca. 14 dage at lave en Julehvidtøl. Julehvidtøl No. 1 fåes på 33 og 70 cl. flaske.

 

Julebryg. Alc. 10,5 %. 100% Saaz humle.
Lagres 1½ år ved frysepunktet inden den tappes. Under denne lange
lagringstid udvikles de forskellige smagsnuancer som er med til at give julebryggen
sin helt egen smag med enorm maltfylde og afrundet humlekarakter. Måske den
stærkeste dansk bryggede julebryg.
Det tager mindst 540 dage at lave en Jule Bryg. Julebryg fåes på 33 cl. flasker.

 

Merry Christmas. Alc. 6,3%. 100% Saaz humle.
Merry Christmas er et godt alternativ til den noget stærkere Julebryg.
Smagen er lettere, og samspillet mellem det søde fra malten og det bitre
fra humlen gør den perfekt til julefrokosten eller en stille stund i juleræset.
Det tager mindst 75 dage at lave en Merry Christmas. Merry Christmas fåes på 33 og 70 cl. flasker.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.
14. november 2018, 12:00
Viborgvej lukkes midlertidigt fra søndag aften d. 18/11-2018 til og med fredag d. 30/11-2018
14. november 2018, 14:33
Humøret er lidt ekstra højt på Thise Mejeri i dag, for i går, den 13. november, kom mejeristerne hjem fra International Food Contest i Herning med 4 ud af 7 priser.
14. november 2018, 14:00
Fra på torsdag kan borgere i Midt- og Vestjylland, der har brug for særlig vejledning fra politiet, kontakte fire nye borgerrådgivere

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring