Smag på skønne vine

Wøldiche Vine inviterer vininteresserede til en unik aften med liflige vine fra New Zealand
Foto: Wøldiche Vine
Wøldiche Vine inviterer vininteresserede til en unik aften med liflige vine fra New Zealand
BOLIG & LIVSSTIL:

Smag på skønne vine fra New Zealand

Wøldiche Vine inviterer vininteresserede til en unik aften med liflige vine fra New Zealand præsenteret af Kirsten Rødsgaard-Mathiesen, dansk journalist, forfatter og rejseleder.

»New Zealand er landet med klipper, tykke urskove og et land med fantastiske vine«, fortæller Jeanne Søgaard, Wøldiche Vine. »Samtidig er New Zealand også et af verdens ”nyere” vinlande med ti vindistrikter - seks på Nordøen og fire på Sydøen«.

Hun fortsætter: »De new zealandske vinbønder dyrker ca. 80% hvide druer samt 20% røde. Kvaliteten på de new zealandske vine stiger til stadighed og deres eksportvine er efterspurgte. Og ikke uden grund«, tilføjer Jeanne Søgaard med et lille smil.

»Under arrangementet, der finder sted den 11. marts om aftenen, vil Kirsten præsentere Wøldiches forskellige new zealandske vine samt med stor viden fortælle om dette pragtfulde vinland«, oplyser Jeanne Søgaard.

Kirsten har interesseret sig for newzealandsk vin, siden hun flyttede til landet for over tolv år siden. I 2014 udgav hun bogen PASSION, PINOT & SAVVY, der giver et godt indtryk af New Zealands moderne vinproduktion.

»Arrangementet er åbent for alle interesserede, men da der er et begrænset antal pladser, vil tilmelding være efter ”først-til mølle”-princippet. Deltagergebyr skal påregnes«, afrunder Jeanne Søgaard.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. september 2018, 11:00
Flere erhvervsfolk fra Skive og omegn fik i aftes afprøvet sangtalentet, da sangeren Anders Blichfeldt gæstede Stoholm Fritids- og Kulturcenter.
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
19. september 2018, 13:00
Der er tilfredshed i Skive Byråd og hos Danish Crown. Parterne er nået til enighed om en aftale for slagterigrunden. Skive Byråd har i dag godkendt den endelige købsaftale.
19. september 2018, 16:00
I samarbejde med Googles ”Succes Online” afholder SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter igen i år 2 workshops

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring