Smag på skønne vine

Wøldiche Vine inviterer vininteresserede til en unik aften med liflige vine fra New Zealand
Foto: Wøldiche Vine
Wøldiche Vine inviterer vininteresserede til en unik aften med liflige vine fra New Zealand
BOLIG & LIVSSTIL:

Smag på skønne vine fra New Zealand

Wøldiche Vine inviterer vininteresserede til en unik aften med liflige vine fra New Zealand præsenteret af Kirsten Rødsgaard-Mathiesen, dansk journalist, forfatter og rejseleder.

»New Zealand er landet med klipper, tykke urskove og et land med fantastiske vine«, fortæller Jeanne Søgaard, Wøldiche Vine. »Samtidig er New Zealand også et af verdens ”nyere” vinlande med ti vindistrikter - seks på Nordøen og fire på Sydøen«.

Hun fortsætter: »De new zealandske vinbønder dyrker ca. 80% hvide druer samt 20% røde. Kvaliteten på de new zealandske vine stiger til stadighed og deres eksportvine er efterspurgte. Og ikke uden grund«, tilføjer Jeanne Søgaard med et lille smil.

»Under arrangementet, der finder sted den 11. marts om aftenen, vil Kirsten præsentere Wøldiches forskellige new zealandske vine samt med stor viden fortælle om dette pragtfulde vinland«, oplyser Jeanne Søgaard.

Kirsten har interesseret sig for newzealandsk vin, siden hun flyttede til landet for over tolv år siden. I 2014 udgav hun bogen PASSION, PINOT & SAVVY, der giver et godt indtryk af New Zealands moderne vinproduktion.

»Arrangementet er åbent for alle interesserede, men da der er et begrænset antal pladser, vil tilmelding være efter ”først-til mølle”-princippet. Deltagergebyr skal påregnes«, afrunder Jeanne Søgaard.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.
16. august 2019, 13:00
Skive Kommune er i gang med en gennemgående udviklingsindsats på området for udsatte børn og unge.
16. august 2019, 09:00
Vejdirektoratets arbejde på Haderup Omfartsvej vest om Haderup medfører nu en midlertidig spærring af Herningvej/Skivevej, hvor den kommende omfartsvej tilsluttes rute 34 nord for Haderup.
15. august 2019, 15:00
I løbet af få dage starter endnu et hold studerende på læreruddannelsen i Skive. Og det lover godt, for flere undersøgelser peger på, at der er mangel på uddannede lærere i mange dele af landet.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring