Pumps og sandaler med slangeprint

Pumps og sandaler med slangeprint
Foto: Ara Sko
Pumps og sandaler med slangeprint
BOLIG & LIVSSTIL:

Snake er sommerens store dille, og ARA leverer det trendy look på både en pump med plateau sål og en smart remsandal. Pumpen forrest på fotoet er kompromisløst klassisk, enkel i designet, med let plateau sål og mellemhæl.

Det interessante er, at den appellerer til flere generationer af kvinder, som smutter i sådan en ARA pump. I hverdagen en absolut opgradering, som utvivlsomt vil påvirke silhuetten som helhed. En elegant løsning, der på den ene side indvarsler feminin ynde, og som på et mere funktionelt plan, samtidig er fantastisk behagelig at have på hele dagen!

Kort fortalt både en party og en job sko! Remsandalen bagest på fotoet står ikke tilbage for pumpen. Super elegant i designet, lidt asymmetrisk fortil, og med sikker hælrem bagtil. Man kan ligefrem se, at sandalen på sin mellemhæl har et godt ”tråd”. Man står simpelthen godt fast, samtidig med at man kan være både sommerlig og trendy! Begge modeller er med lækkert skindfor.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. august 2019, 11:00
Fra torsdag, den 22. august, til lørdag, den 24. august, er der byfest i Søby-Højslev. Det bliver tre dage med fart på og masser af aktiviteter.
23. august 2019, 09:00
For et halvt år siden lancerede DAT et nyt tilbud til studerende og seniorer. Hen over sommeren har 9% flere studerende og 32% flere seniorer rejst på ruten mellem Midtjylland og København.
15. august 2019, 09:00
Skive Garden holder introduktionsdag for nye kommende garderer. Kom og vær med!
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring