Pumps og sandaler med slangeprint

Pumps og sandaler med slangeprint
Foto: Ara Sko
Pumps og sandaler med slangeprint
BOLIG & LIVSSTIL:

Snake er sommerens store dille, og ARA leverer det trendy look på både en pump med plateau sål og en smart remsandal. Pumpen forrest på fotoet er kompromisløst klassisk, enkel i designet, med let plateau sål og mellemhæl.

Det interessante er, at den appellerer til flere generationer af kvinder, som smutter i sådan en ARA pump. I hverdagen en absolut opgradering, som utvivlsomt vil påvirke silhuetten som helhed. En elegant løsning, der på den ene side indvarsler feminin ynde, og som på et mere funktionelt plan, samtidig er fantastisk behagelig at have på hele dagen!

Kort fortalt både en party og en job sko! Remsandalen bagest på fotoet står ikke tilbage for pumpen. Super elegant i designet, lidt asymmetrisk fortil, og med sikker hælrem bagtil. Man kan ligefrem se, at sandalen på sin mellemhæl har et godt ”tråd”. Man står simpelthen godt fast, samtidig med at man kan være både sommerlig og trendy! Begge modeller er med lækkert skindfor.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. februar 2019, 09:00
Fastelavn nærmer sig, og børnene på Skiveegnen er i gang med forberedelserne til at fejre fastelavn - som oprindeligt var en voksenfest som varede i flere dage.
21. februar 2019, 09:00
Færøvej spærret fredag den 22 februar om formiddagen, samt fra og med mandag den 25. februar til og med torsdag den 28. februar.
18. februar 2019, 13:00
I uge 9 åbner KulturCenter Limfjord op for deres helt nye multisal med mange nye spændende hold.
20. februar 2019, 11:00
Animationsfilm fra Hospitalsenhed Midt og Skive, Silkeborg og Viborg kommuner hjælper med at skabe mere tryghed for patienterne i overgangen fra hospital til eget hjem.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring