Pumps og sandaler med slangeprint

Pumps og sandaler med slangeprint
Foto: Ara Sko
Pumps og sandaler med slangeprint
BOLIG & LIVSSTIL:

Snake er sommerens store dille, og ARA leverer det trendy look på både en pump med plateau sål og en smart remsandal. Pumpen forrest på fotoet er kompromisløst klassisk, enkel i designet, med let plateau sål og mellemhæl.

Det interessante er, at den appellerer til flere generationer af kvinder, som smutter i sådan en ARA pump. I hverdagen en absolut opgradering, som utvivlsomt vil påvirke silhuetten som helhed. En elegant løsning, der på den ene side indvarsler feminin ynde, og som på et mere funktionelt plan, samtidig er fantastisk behagelig at have på hele dagen!

Kort fortalt både en party og en job sko! Remsandalen bagest på fotoet står ikke tilbage for pumpen. Super elegant i designet, lidt asymmetrisk fortil, og med sikker hælrem bagtil. Man kan ligefrem se, at sandalen på sin mellemhæl har et godt ”tråd”. Man står simpelthen godt fast, samtidig med at man kan være både sommerlig og trendy! Begge modeller er med lækkert skindfor.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. november 2018, 13:00
Fredag den 16. november kl. 16:00 tændes byens juletræ og byens nye julebelysning. I år kommer Paw Patrol også forbi og underholder.
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
16. november 2018, 14:00
På baggrund af en god dialog mellem butikker og erhverv langs Viborgvej, og Skive Kommune, er det besluttet at udsætte opstart af næste etape.
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring