Digital møder Retro

De nye polaroid-billeder fra CEWE kombinerer retro-trenden med de talrige muligheder for digitalt fotografi.
Foto: CEWE
De nye polaroid-billeder fra CEWE kombinerer retro-trenden med de talrige muligheder for digitalt fotografi.
BOLIG & LIVSSTIL:

Digital møder Retro – nye Polaroid billeder

Polaroid™-kameraer er kult og har deres helt egen charme. De nye polaroid-billeder fra CEWE kombinerer retro-trenden med de talrige muligheder for digitalt fotografi. CEWE giver dig tips til et individuelt design af de alsidige billeder og præsenterer kreative ideer til her-og-nu-klassikeren.

  • Billeder i retro- og vintage-design er blevet trend
  • Små billeder med personligt præg som dekoration
  • Nostalgisk look med raffinerede effekter

Et kult-objekt stråler på n

De var ofte uskarpe og forbundet med usikkerheden om, om det nu også var det ønskede motiv, der blev fremkaldt på fotopapiret. Polaroid™-billederne var en milepæl i den analoge verden. For første gang var det blevet muligt, på få sekunder og med et enkelt tryk, at stå med et fotografi i hænderne.

De nye billeder i polaroid-stil fra CEWE forbinder forgangne tiders finesse med den digitale tekniks fleksibilitet og høje kvalitet i det professionelle tryk. På den måde kan retro-effekter med en ganske høj grad af individualitet gøres til virkelighed.

Kreative sjæle og tilhængere af her-og-nu-fotografiet kan frit vælge enten 16, 24 eller 32 (fra 134,- kr.) af deres egne motiver og med en håndevending, med CEWE’s brugervenlige bestillingssoftware, udforme dem til et originalt og iøjnefaldende produkt på 300 g/m2 papir.

Del det, vis det, gem det

Instagram-favoritter kommer som polaroid-billeder til deres ret og gør indtryk, når de vises til venner og bekendte eller fungerer som dekoration i hjemmet. Billederne fascinerer beskueren.

Kvadratisk alsidigt

CEWEs nye billeder i polaroid-stil fås i formatet 10,2 x 12,7 cm. Det klassiske hvide felt under motivet og på bagsiden giver plads til personlige tekster. Skrifttype, -størrelse og -farve til korte budskaber eller billedtitler kan vælges direkte ved bestilling. Den, der er til det mere spontane og kreative, lader tekstfeltet stå tomt, når Polaroid-billederne udfærdiges, og skriver med egen håndskrift en personlige note på billedet. Motivet bliver fremstillet i størrelsen 9 x 9 cm og kan bibringes mere liv med forskellige effekter, som for eksempel kreative rammer og skabeloner.

Ideel som gave: Billederne i polaroid-stil leveres i en flot kartonæske med påtrykket: ”Made by me”.

Præsentation af yndlingsmotiverne

Alene eller i selskab – de nye billeder er effektfulde, for hvert motiv fortæller sin egen historie.

Som et kærlighedsbudskab på opslagstavlen/ køleskabet eller som en personlig hilsen til en gave – med den rigtige idé kan polaroid-billederne i en håndevending udfærdiges til enhver anledning.

Et særligt udtryk opnås, hvis flere motiver sættes sammen. Arrangeret på en simpel snor eller på en ensfarvet væg tiltrækker her-og-nu-klassikerne sig positiv opmærksomhed og får gæster til at dvæle ved motiverne.

Tip: En motivserie med titlen ”Made by me” er altid en vellykket overraskelse for modtageren.

Eksempelvis er hobbyen eller vennerne velegnede temaer. Billeder med ens yndlingsfarve er et dekorativt højdepunkt i ethvert hjem. For den, der sætter pris på en ekstra portion kreativitet, kan der sættes en række motiver fast til væggen med tape. Som stilelement i hjemmet kan de inspirerende billeder hurtigt sættes op på væggen og helt efter behov omarrangeres eller udskiftes.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
25. april 2019, 12:00
Telenor og Eniig har netop underskrevet en bredbåndsaftale, som åbner for, at Telenor kan tilbyde flere end 300.000 midt- og nordjyder lynhurtigt internet på Eniigs fibernet.
25. april 2019, 14:00
På søndag, den 28. april 2019, er det tid til årets første danske storløbsdag, når Musketerdagen søndag eftermiddag skal afvikles på Skive Trav.
25. april 2019, 10:00
Få styr på tal og tendenser med Poul Højlunds spændende foredrag: Rigets Tilstand anno 2019 - Tal om Danmark.
26. april 2019, 09:00
Forventes at ankomme til Skive Havn fredag eftermiddag ca. kl. 17:00, sejlende under dansk flag.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring