BOOST dit barns udvikling med leg

BOLIG & LIVSSTIL:

Sæt legen i gang og boost barnets udvikling.

Smålinger er et nyt dansk brand, som sætter fokus på de 0-5-åriges læring. Det handler om leg og bevægelse, sang og læsning, og ikke mindst positivt samvær mellem barn og voksen. Love and learning. Med ´leg og læring´s-kits sætter Smålinger rammen om gode aktiviteter, som gør det nemt for forældre (og bedsteforældre) at stimulere barnet hele vejen rundt.

Alle forældre ved, at det er vigtigt at stimulere barnets sprog og motorik. Men hvilke aktiviteter lærer barnet bedst af? Og hvordan sørger man som forælder for at få alle barnets sanser og kompetencer i spil?

Smålingers koncept består af ‘leg og læring’s-kits og den første serie hedder LÆS OG SYNG OG LEG MED IB STRIT OG HANS VENNER.
Et ‘leg og læring’s-kit fungerer ligesom et brætspil, men i stedet for plader og brikker, indeholder kittet tøjdyr, en billedsangbog, samt adgang til onlineside med musik, instruktioner og inspiration til leg, sang og læsning.
Sæt musikken i gang, kig i bogen og syng med, tag tøjdyret i hånden og leg, imens I synger. Der er mange muligheder for aktiviteter. Og det hele foregår i et genkendeligt og fantasifuldt univers med Ib Strit og hans venner, de sjove tøjdyr, hvilket hjælper barnet til at koncentrere sig og motiverer det til at kaste sig ud i aktiviteterne - både de stille og de vilde. Barnet bliver god til at lære - lige nu og resten af livet.

LÆS OG SYNG OG LEG MED IB STRIT OG HANS VENNER lanceres med fem ‘leg og læring’s-kits:

Slangen Langemand: Indeholder en 2,25 cm lang tøjslange med tilhørende bog og musik. Kittet stimulerer især grovmotorik og rumlig sans. (Fra 2 mdr.)

Fuglene Pip og Pop: Indeholder 2 tøjfugle 10-12 cm med tilhørende bog og musik. Kittet stimulerer især sansemotorik og forestillingsevne. (Fra 2 mdr.)

Hunden Snus: Indeholder en tøjhund ca. 20 cm med tilhørende bog og musik. Kittet stimulerer især mundmotorik og sprogforståelse. (Fra 3 mdr.)

De Fjollede Fyre: Indeholder 6 ærteposefigurer i forskellige farver og former med tilhørende bog og musik. Kittet stimulerer især kropsbevidsthed og koncentration.
(Fra 3 mdr.) Vejl. pris 429,00 kr.

Fiskene Sille og Mille: Indeholder to tøjfisk med lynlås til maven en fiskestang med velcro, samt tilhørende bog og musik. Kittet stimulerer især finmotorik og ordforråd. (Fra 4 mdr.)

 

Smålinger er gennemtænkt design i høj kvalitet. Materialerne er ökotex bomuld, CE-mærket og produceret i Kroatien. Konceptet er udviklet af Stine Marquard Winther, som er dansk- & musiklærer, samt sprog- og rytmikpædagog, med hjælp fra pædagog og designer Lene Broe.

 

Smålinger forhandles på www.smålinger.dk, samt hos udvalgte forhandlere.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
24. september 2018, 08:00
Den 28. september fejrer Skive Musikskole 50 års jubilæum med masser af gratis eftermiddagskoncerter.
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
21. september 2018, 14:00
SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter og Skive Kommunes medlemskab af turismepartnerskabet Enjoy Limfjorden betyder, at...
20. september 2018, 09:00
En ny tilskudsordning skal hjælpe de små og sjældne arter med at komme nemmere rundt i landskabet.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring