Velmodtaget nyt koncept ved Sankt Hans i Durup

Foto: TR Consult
KULTUR:

Mens bålet, talen og den silende regn var velkendte elementer ved Sankt Hans i Durup, så havde Durup Borger- og Erhvervsforening truffet nogle nye valg. Og det blev taget godt imod af de omtrent 100 børn og voksne, der var mødt op.

Foreningens formand Thomas Rosenkrands forklarer:
- De seneste år har vi oplevet, at der stort set ingen søgning har været på hverken snobrød eller pandekager – og at det i øvrigt var de frivillige voksne, der bagte både det ene og det andet.
Derfor blev konceptet i år med en pølsevogn samt, vand, kager og slik.
Han forklarer videre, at foreningen desuden har tilladt sig at justere lidt på pølsepriserne, da disse ikke helt stod mål med udgifterne. Alle børn kunne dog også i år få en gratis pølse med brød og en lige så gratis sodavand.

Dagens båltaler var den lokale ildsjæl, Annette Torp, som både berettede om egne barndomsminder omkring Skt. Hans og om historien bag Skt. Hans med hekseafbrændinger. Hun afsluttede sin tale med et par livsrim, som handlede om at se positivt på livet – og huske at leve det.

Efter båltalen var der oplysninger om det kommende projekt ’Sammen om sundhed i Durup’. Hvorefter bålet blev tændt af Thomas Nygaard Munk, som havde sørget for alt det praktiske sammen med en kammerat. Heksen havde man fået fra Fritteren i Durup, og det var i år en ordentlig krabat.

Kort efter antændelsen stod bålet flot i flammer, heksen strøg af sted til Bloksbjerg og Midsommervisen blev sunget, hvorefter de første folk forlod Durup Anlæg. Ca. en times tid senere var de fleste folk taget hjem igen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. marts 2019, 14:30
Endnu en god grund til at besøge Fur.
19. marts 2019, 09:00
Ryd op i dine gemmer, og begynd allerede nu at samle de ting du gerne vil af med.
18. marts 2019, 13:00
Som mindre virksomhed har man oftest ikke overblikket over alle krav, der stilles til arbejdsmiljøet.
18. marts 2019, 15:00
Produkterne er leveret efter de behov og ønsker, Kærby Tømrer havde til produktet, samt produkterne blev leveret med sætvis indpakning.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring