Velmodtaget nyt koncept ved Sankt Hans i Durup

Foto: TR Consult
KULTUR:

Mens bålet, talen og den silende regn var velkendte elementer ved Sankt Hans i Durup, så havde Durup Borger- og Erhvervsforening truffet nogle nye valg. Og det blev taget godt imod af de omtrent 100 børn og voksne, der var mødt op.

Foreningens formand Thomas Rosenkrands forklarer:
- De seneste år har vi oplevet, at der stort set ingen søgning har været på hverken snobrød eller pandekager – og at det i øvrigt var de frivillige voksne, der bagte både det ene og det andet.
Derfor blev konceptet i år med en pølsevogn samt, vand, kager og slik.
Han forklarer videre, at foreningen desuden har tilladt sig at justere lidt på pølsepriserne, da disse ikke helt stod mål med udgifterne. Alle børn kunne dog også i år få en gratis pølse med brød og en lige så gratis sodavand.

Dagens båltaler var den lokale ildsjæl, Annette Torp, som både berettede om egne barndomsminder omkring Skt. Hans og om historien bag Skt. Hans med hekseafbrændinger. Hun afsluttede sin tale med et par livsrim, som handlede om at se positivt på livet – og huske at leve det.

Efter båltalen var der oplysninger om det kommende projekt ’Sammen om sundhed i Durup’. Hvorefter bålet blev tændt af Thomas Nygaard Munk, som havde sørget for alt det praktiske sammen med en kammerat. Heksen havde man fået fra Fritteren i Durup, og det var i år en ordentlig krabat.

Kort efter antændelsen stod bålet flot i flammer, heksen strøg af sted til Bloksbjerg og Midsommervisen blev sunget, hvorefter de første folk forlod Durup Anlæg. Ca. en times tid senere var de fleste folk taget hjem igen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
21. november 2019, 15:30
De danske børnefamilier har fået øjnene op for feriecentret på Mors, der har igangsat de største investeringer i ti år. Med den kommene investering på 13 mio. kroner, er der investeret godt 20 mio. kroner de sidste par år.
21. november 2019, 11:00
Brårup Skole i Skive er den skole i landet, der har den bedste undervisningseffekt, det vil sige evne til at løfte deres elevers faglige niveau.
21. november 2019, 09:00
SønderCentret Skive elsker julen og julen er jo hjerternes fest, hvor vi skal glæde hinanden og gøre noget godt for hinanden.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring