Stumper af min mor

KULTUR:

En smertefuld beretning om en mor, der forlader sine små børn uden forklaring – og aldrig vender tilbage. 30 år efter finder datteren en mappe fyldt med breve til børnene. Breve, der aldrig blev sendt.

Da Melissa Cistaro var tre år gammel, så hun en varm eftermiddag sin mor gå til sin bil med et bundt tøj i favnen. Moren satte sig grædende ind i bilen, bakkede ud af indkørslen og kørte uden varsel bort. Hun vendte aldrig tilbage til sin mand og tre børn. Og Melissa og hendes brødre fik aldrig en forklaring.

30 år efter besøgte Melissa sin dødende mor... og fandt en skjult mappe med breve til børnene, som moren aldrig fik sendt. Efter årtiers smertefulde erindringer har Melissa nu blot få dage til at finde ud af, hvorfor moderen handlede som hun gjorde. Hvad drev hende til at forlade sine børn? Hvorfor valgte hun tavsheden frem for åbenheden? Hvorfor undskyldte hun ikke? En uforklarlig - og måske utilgivelig handlemåde?

Heldigvis er vreden ikke kernen i borgen, for den er skrevet med stor forståelse og kærlighed til moderen. Denne fængslende og smertefulde historie berører alle, for den afslører jo, hvorledes vores forældres valg påvirker vores valg gennem livet, men fortæller også, hvorledes vi kan komme videre i livet trods en ulykkelig barndom.

En stærk erindringsbog, om svigt, tilgivelse og tre børns kroniske savn efter deres mor.

”Stumper af min mor” udgives på forlaget Profic. Pris kr. 168,- (antal sider 270).

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk