Skulpturen Valborg er tilbage i Selde

Foto: Karen Bunten
KULTUR:

I tirsdags dukkede skulpturen Valborg op igen i Selde efter 2-års fravær. Karen Bunten ankom med hende, og nu sidder Valborg ved indkørslen til byen.

Da skulpturen er kommet tilbage, så skal det naturligvis fejres, selvom det er med meget kort varsel. Alle bliver derfor inviteret til at være med til fejring af Valborgdag og aften - og dermed hilse foråret velkommen.

For et år siden startede ”Den vandrende buket” netop på Valborgaften, derfor vil det være herligt med en ny udgave, hvor alle der har lyst kan være med til at pynte op. Eksempler på oppyntning kan være at sætte en buket blomster ud til vejen, sætte blomster på Soklen eller andre steder til fornøjelse for os alle.

Der opfordres til allerede at pynte op i dag, fredag.

Naturkunstværk
Blomstermanden, Johnny, vil på et tidspunkt lørdag formiddag hente en del af de blomster, der står på Soklen og tage dem med ud til stranden ved Kjeldgaard for at lave et naturkunstværk, hvor Seldes blomster vil indgå. Alle er velkomne derude klokken 20:30 og medbringende en blomst.

Hvad skal der ske?
Hvad der skal ske lørdag klokken 15:30 på Soklen, afhænger helt af de idéer, der kommer frem blandt de personer, der møder op mellem 10 og 12 lørdag formiddag.

Karen Bunten vil tage imod og med hendes sprælske fantasi vil det sikkert lykkes for hende at sætte gang i noget. Det bliver spændende at se og være med.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring