Shhh - nu går Ande(n) jagten ind!

Foto: KCL
KULTUR:

Efter en vellykket og anmelderrost premiere i København i starten af september, så er Danmarks ukronede standup konge Anders Matthesen nu klar til at besøge Skive og Kulturcenter Limfjord, hvor han opfører sit syvende onemanshow, der bærer den mundrette titel: 'Shhh'.

Showet blev skudt i gang i Falconer Salen på Frederiksberg 2. september, og nu fortsætter jagten så rundt i Danmark – og til Skive, hvor KCL er målet fredag 13. januar.

-Vi er utrolig glade for, at det er lykkedes at få Anders Matthesen til Skive. Når landets største og dygtigste kunstnere drager på turné, så ser vi det som vores fornemste opgave, at forsøge at få dem til Skive, og det lykkedes heldigvis med Matthesen, fortæller direktør Bent Mølgaard, KCL.

Der er gået tre år siden Anders Matthesen afviklede sit sidste anmelderroste show med titlen 'ANDERS'. Tiden er gået med at udvikle og skrive nyt materiale, der er blevet afprøvet og raffineret på mindre klubber, og nu er dette materiale så blevet til et færdigt onemanshow, og hvilket show!

Anders Matthesen udtaler selv om showet:

-Jeg glæder mig helt ubeskriveligt til at spille på de store scener igen. Det har været skønt at være fordybet i skriveprocessen og opleve nærværet med publikum på de små spillesteder. Nu er jeg for alvor klar til, at den skal have én på frakken. Jeg er i topform og sjovere end nogensinde. Spørg bare min søn – han grinede af mig i går… altså fordi jeg faldt, men stadigvæk…!

Hvor det sidste show: 'ANDERS' var et større udstyrsstykke med en kæmpe scenografi og et stort hold på turne, er der denne gang tale om et mere 'traditionelt' stand-up show.

-Det er jo efterhånden blevet lidt af en tradition for mig, at jeg veksler mellem at lave mere konceptuelle- for ikke at sige 'teater-agtige' shows, og så den mere klassiske stand-up. Mit sidste onemanshow var meget konceptuelt. Det betyder dog ikke, at jeg denne gang 'bare' disker op med halvanden times blandet 'kender i det' rutiner, og small talk om dit og dat. Jeg arbejder normalt inden for et tema, der gør sig gældende her og nu i mit liv. Men showet bliver mere stand up end teater baseret denne gang.

I showet 'Shhh' udspringer Matthesens komik, som altid, i højere grad fra ham selv og hans tanker, end fra dagsaktuelle emner, politik og verdenssituationen i al almindelighed.

- Showet tager udgangspunkt i, hvor JEG er i livet lige nu. Materialet er som altid meget personligt, men min erfaring siger mig, at det ofte er netop dét, der gør at publikum kan genkende en masse elementer fra deres eget liv.

Præcis hvad showet handler om og hvilke emner, der tages under behandling, er som sædvanligt svært at lokke ud af den populære komiker.

-Er der noget værre end folk, der afslører halvdelen af filmens handling? Jeg kan dog afsløre så meget, at jeg har gjort mig meget endog stor umage, at det bliver super sjovt og spændende, men derudover må jeg høfligt henvise til showets titel: – 'Shhh'.

Billetsalget til Matthesens show ’Shhh’ starter mandag 24. oktober klokken 10 via KCL, centrets hjemmeside samt via Ticketmaster.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
22. juli 2019, 09:00
Lørdag den 17. august 2019 fylder Thise Friskole 40 år, og det skal fejres med en dag fyldt med aktiviteter.
24. juni 2019, 15:00
Musikmejeriet præsenterer en festival for alle - Den Rådne Banan Festival 2019.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring