Sådan scorer du med hjemmelavet mad

Scorekogebogen giver dig opskriften på den perfekte date. Bogen er skrevet af 18-årige Celine Lærke Hansen og er henvendt til unge – og alle andre – der gerne vil skille sig ud fra mængden og gøre et godt indtryk på første date.
Foto: TURBINE Forlaget
Scorekogebogen giver dig opskriften på den perfekte date. Bogen er skrevet af 18-årige Celine Lærke Hansen og er henvendt til unge – og alle andre – der gerne vil skille sig ud fra mængden og gøre et godt indtryk på første date.
KULTUR:

Til alle de kærlighedssøgende singler kommer nu en brugsvejledning til kærestejagten: Scorekogebogen giver dig opskriften på den perfekte date. Bogen er skrevet af 18-årige Celine Lærke Hansen og er henvendt til unge – og alle andre – der gerne vil skille sig ud fra mængden og gøre et godt indtryk på første date.

Ifølge bogens forfatter, Celine Lærke Hansen, handler et godt førstehåndsindtryk om at vise den anden, at man har tænkt på ham eller hende, inden man mødes. Og findes der nogen bedre måde at gøre det på, end at byde på lækker hjemmelavet mad?

”Der er mange unge derude i dag, som har rigtig meget at byde på, men hvad mange datere desværre ikke ved er, at daten ikke har en chance, hvis den foregår på en overfyldt café eller en støjfyldt cocktailbar. Alle dates ligner hinanden, hvilket betyder, at alle datere også kommer til at ligne hinanden. Man er nødt til at spørge sig selv, ”Hvordan kan jeg skille mig ud?” Mit svar er simpelt: Inviter på hjemmelavet mad!”, siger Celine Lærke Hansen.

Celines opskrifter er ikke alene udviklet med det formål, at man tager sig godt ud i hjemmekøkkenet. De er også super nemme at lave og lige til at gå til. Der er ingen risiko for hvidløgsånde eller kødtrevler mellem tænderne. Man skal heller ikke være nervøs for, at opskrifterne kikser, eller at daten ikke kan lide maden. Opskrifterne er nemlig lavet 100% efter de unges smag og helt fri for kød, så alle kan være med.

”For mange unge kan det virke uoverskueligt at lave hjemmelavet mad til sin date. Sandheden er dog, at det kan gøres lige så hurtigt, som den tid det tager at bestille take-out. Og så er det også 1000 gange mere lækkert og personligt”, siger Celine Lærke Hansen.

Der er opskrifter til alle datingsituationer lige fra en romantisk picnic i det fri, en hyggelig middag derhjemme til lækker mad på sengen næste morgen.

 

Om forfatteren

Celine Lærke Hansen har lavet mad, siden hun kunne nå op til køkkenbordet. Hun har eksperimenteret med sine egne opskrifter i flere år og ved, hvad der virker. Hun har boet og rejst i det meste af verden, hvor hun har samlet ideer og indtryk til bogen. Til dagligt går hun på den internationale afdeling, IBB, på handelsgymnasiet, Niels Brock. BOGEN UDKOMMER D. 9. juni 2015

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. februar 2019, 09:00
Fastelavn nærmer sig, og børnene på Skiveegnen er i gang med forberedelserne til at fejre fastelavn - som oprindeligt var en voksenfest som varede i flere dage.
21. februar 2019, 09:00
Færøvej spærret fredag den 22 februar om formiddagen, samt fra og med mandag den 25. februar til og med torsdag den 28. februar.
18. februar 2019, 13:00
I uge 9 åbner KulturCenter Limfjord op for deres helt nye multisal med mange nye spændende hold.
15. februar 2019, 15:00
Mange håndværkere mødte op, da Skive Kommune og SET holdt det årlige orienteringsmøde om de udbud, der vil komme i løbet af 2019.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring