Ny lokal model-messe ser dagens lys

Foto: Små Glæder – Skiveegnens Model- & Miniaturemesse Durup 2019
KULTUR:

Når der lørdag den 6. april åbnes op for en ny lokal model-messe i Durup Hallen, er der ikke catwalk på programmet. Modellerne er nemlig miniatureudgaver fra dagligdagen: Modeltog, modelfly, modeltraktorer, dukkehuse og meget andet. Idémand og model-entusiast Per Dalstrup forklarer om baggrunden for model-messen:  

- Jeg har selv været med på nogle af de store model-messer andre steder i landet. Og der er en meget stor interesse for at se de mange modeller. Interessen er så stor, at en stand på de største messer koster et par tusinde kroner for udstillerne.  

Han forklarer videre, at han også oplever stigende interesse for sine egne modeltraktorer. Derfor har han et stykke tid gået med ideen om selv at tage initiativ til en lokal model-messe.

- Jeg vil helst have messen til Durup-egnen, hvor jeg bor og driver min virksomhed. Derfor er jeg glad for, at mine kolleger i Borger- og Erhvervsforeningen støtter op om ideen, fortæller Per Dalstrup.

Han henviser til bestyrelsen i Durup Borger- og Erhvervsforening, som han også selv er en del af. Formanden for foreningen, Thomas Rosenkrands, supplerer:

- Lokalsamfund som Durup er helt afhængige af, at lokale ildsjæle har lyst til at skabe aktiviteter og liv. Og da Durup Sparekasse Fondene samtidig var positive overfor at bidrage til messens gennemførelse, var det bare om at slå til, da Per kom med sin idé.

Durup Borger- og Erhvervsforening håber at kunne samle 500 besøgende allerede det første år. Herefter er ambitionen at afholde messen hvert andet år, nemlig de år, hvor der ikke afholdes forårsmesse samme sted.

Afslutningsvist understreger Thomas Rosenkrands, at initiativet er endnu et eksempel på, at det nytter noget at stå sammen, som man gør i erhvervsnetværket Vækst i Durup. Flere af initiativtagerne er nemlig medlemmer af Vækst i Durup, som i dag er en del af de lokale erhvervsnetværk hos Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter.

Model-messen i Durup bliver gratis for besøgende, gratis for udstillere, der ikke sælger - og næsten gratis for udstillere, der også sælger deres produkter på messen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. august 2019, 11:00
Alene af hensyn til de ansattes helbred og virksomhedens omdømme er det en fornuftig forretning at have styr på arbejdsmiljøet.
21. august 2019, 09:30
Den 22.-24. august løber Kulturmødet Mors af stablen, og selvom det foregår på den anden side af sundet, er Skive Kommune selvfølgelig med.
21. august 2019, 15:00
Der udføres én gang årligt tilsyn på plejecentre i Skive Kommune med det formål at sikre kvaliteten på de kommunale plejecentre.
21. august 2019, 11:00
Søndag den 25. august er der indvielse af faciliteter til friluftslivet ved Jordbro Engsø.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring