Mick Øgendahl varmer op til filmen Alle For Tre

Foto: Kulturcenter Limfjord
KULTUR:

Nedtællingen er i gang, og forventningsfulde biografgængere og fans har set frem til premieren torsdag 2. februar gennem lang tid.

Men allerede onsdag 11. januar er der mulighed for et smugkik, når Cinema3 har forpremiere på årets store danske latterbrøl ALLE FOR TRE - om Timo, Ralf og Nikolai. Mere end 2 millioner danskere har grinet sig igennem de to første film, og nu kan publikum så glæde sig til fortsættelsen.

Forpremieren starter med et fint besøg, når én af filmens hovedpersoner Mick Øgendahl og filmens instruktør Rasmus Heide dukker op, og indleder forestillingen med en kort introduktion, hvor de fortæller om filmens tilblivelse.

Det største, vildeste og vigtigste kup
ALLE FOR TRE byder velkommen tilbage til Rasmus Bjerg, Mick Øgendahl og Jonatan Spang som de tre småforbrydere Timo, Ralf og Nikolai. Men ikke alt er, som det plejer..!

Da Ralf i sidste øjeblik forpurrer Timos ellers udmærket udførte solarie-og-kobberkogle-kup, og Arno uventet stempler ud, må brødrene ile til Italien for at få fingre i Arnos antikke motorcykel. Arnos ukendte arving har dog sin egen agenda, så for at holde sammen på familien må Timo og Ralf infiltrere en chinchillafarm, snøre en gal pelsmillionær, sniffe rå oliven, lokke Nikolai tilbage i folden og lære at samarbejde med deres ny fundne søster for at lave deres største, vildeste og vigtigste kup til dato.

Sonja Richter som søster
I rollen som søsteren Kim er det lykkedes Fridthjof Film at sikre sig skuespilleren Sonja Richter. Kurt Ravn er tilbage som Arno, og i andre roller medvirker blandt andet Zlatko Buric, Kirsten Lehfeldt og Rikke Louise Andersson.

Som de to første film er ALLE FOR TRE instrueret af Rasmus Heide, som med 1,4 mio. solgte biografbilletter til sine første fire film hører til blandt de bedst sælgende danske instruktører nogensinde. Rasmus Heide har skrevet filmens manuskript sammen med Jacob Tingleff efter en historie af Mick Øgendahl og ham selv.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
19. november 2018, 08:00
Lørdag den 24. november, klokken 10.00 - 14.00, åbner Durup Idræt- & Svømmehal dørene for deres Second Hand Market.
19. november 2018, 08:00
Asfaltarbejde på Marius Jensens Vej
19. november 2018, 10:00
Det er ingen sag at spille på udebane, når man har over 100 højtråbende fans med til Stoholm.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring