Kursus i historisk madlavning på Hjerl Hede

Foto: Hjerl Hede
KULTUR:

Synes du historisk madlavning på brændekomfur lyder spændende, så afholder Hjerl Hede et kursus, hvor du vil få historisk viden om madlavning og råvarer fra 1800-tallet, samt selv afprøve kunsten.

  • Hvordan fyrer man i et brændekomfur?
  • Hvornår begyndte man at bruge kødhakkeren?
  • Er bollemælk noget man kan spise?
  • Kan man skrue op og ned på et brændekomfur?
  • Hvad spiste man til middag for godt 100 år siden?

Få svarene ved at deltage i kurset. Tilmed dig på hjemmesiden

Pris: 100,- pr. person

Dato: Søndag d. 13. oktober kl. 10-15, Tilmelding senest d. 7. oktober

Deltagelse: Kun voksne, max. deltagere 15

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør

mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk