Kursus i historisk madlavning på Hjerl Hede

Foto: Hjerl Hede
KULTUR:

Synes du historisk madlavning på brændekomfur lyder spændende, så afholder Hjerl Hede et kursus, hvor du vil få historisk viden om madlavning og råvarer fra 1800-tallet, samt selv afprøve kunsten.

  • Hvordan fyrer man i et brændekomfur?
  • Hvornår begyndte man at bruge kødhakkeren?
  • Er bollemælk noget man kan spise?
  • Kan man skrue op og ned på et brændekomfur?
  • Hvad spiste man til middag for godt 100 år siden?

Få svarene ved at deltage i kurset. Tilmed dig på hjemmesiden

Pris: 100,- pr. person

Dato: Søndag d. 13. oktober kl. 10-15, Tilmelding senest d. 7. oktober

Deltagelse: Kun voksne, max. deltagere 15

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
9. december 2019, 10:00
Forventes at ankomme til Skive Havn, sejlende under tysk flag, tirsdag morgen den 10. december kl. 07:00
9. december 2019, 11:00
Joan Sunesen er receptionist hos Thy-Mors Energi. Hun er også en aktiv arbejdsmiljørepræsentant i virksomheden.
5. december 2019, 15:00
Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) har peget på Skive som én af landets bedste kommuner for unge. Det vækker begejstring hos Kultur- og Familieforvaltningen.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring